Hogyan lehet a leghatékonyabban vírust irtani a D meghajtóról?
Figyelt kérdés
Tegnap letöltöttem néhány filmet ncorrol, és az egyim megnyitása közben egy zöld nyíl jelent meg Windows Media Player névvel (de nekem ez már rajta van a gépemen), aztán lett 2 db másik "program" Media PLayer Classic Home Cinema, de alá ez van írva Haali Media Splitter,
Nekem ezekkel annyi a bajom, hogy a filmek törlése után is jelen vannak a gépemen, csak pl egy akutöltöttség vagy egy hálózati csatlakozás ikonját veszik fel. Ezen kívül a D meghajtómon, a filmek törlése ellenére is, egyre kisebb a szabad memória! :(
2013. jan. 20. 18:38
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!