Adatmentés, de hogyan?
Van egy Samsung notebookom, amin egyik napról a másikra nem indult el a windows "operation system not found" felirattal.
Nincs nagy gond, gondoltam, kivettem az 500gigás vinyót, betettem egy külső házba, hogy leszedjem róla a képeket, dokumentumokat, amik pótolhatatlanok számomra.
Feldugtam egy másik laptopra, ott pittyeg mikor csatlakozik, de nem jelenik meg a sajátgépben E meghajtóként.
Az eszközkezelőben látom a lemezek közt, de nem tudok hozzáférni a rajta lévő dolgokhoz.
Most veszek egy újat a notebookba, ezt meg elteszem amíg valami megoldáshoz nem segít egy hozzáértőbb.
Előre is köszönöm a segítségét!
Privát üzenetre nem reagáltál, ezért leírom mégegyszer:
1: Milyen oprendszerről van szó?
2: Számítógép ikonján jobb kattintás - Kezelés - Lemezkezelés (rendszergazdának kell lenni)
3: Van-e betűjel nélküli meghajtó, amelynek a mérete megfelel a problémás vinyónak?
4: Ha van ilyen, adjál hozzá betűjelet.
5: Ha már látod a meghajtót, de nem férsz hozzá a rajta levő adatokhoz, akkor a hozzáférési jogokkal lehet baj.
Ha idáig már eljutottál, akkor majd mondom tovább.
Bocsi, de ez az első problémám itt és csak ma kaptam emailt róla. Bemásolom ide is a választ.
"Köszönöm a segítséget, így már látom a vinyót.
Eredetileg Win7 volt (van) rajta, a másik laptopon meg amivel próbálom, azon meg XP.
Látni nem látom a tartalmat(egy év képeinek megmentése a fő cél és munkával kapcsolatos dokumentumok), mindenáron formázni szeretné a lemezt."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!