Bezott a laptop billentyzete, mit tehetek?
Figyelt kérdés
A laptop billentyzetre rcsöppent egy kis folyadk. Kikapcsolni, bekapcsolni is tudom, mködik az egérpad, csaj a billentyk nem!
Mit tudok csinlni vele? Kitakartottam a rseket, hajszrtóztam, de semmi! Ugye nem kuka a gp? Dell kaptop, mr nem garancis
2013. jún. 27. 20:47
1/9 anonim válasza:
" Ugye nem kuka a gp?"
he? lehet bele venni billentyűzetet, miért dobnád ki a gépet?
2/9 Egy ork válasza:
Vegyél egy USB-s billentyűzetet, és kész!
Remélem tudtam segíteni!
3/9 anonim válasza:
Kb. 10eFt-ért (munkadíjjal) kicserélik a billentyűzetet, de párezerért egy usb-s billentyűzet is megoldás lehet:
4/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! Kb mennyi egy billentyűzet bele? Vagy mennyi egy usb billentyűzet? Kiszáradhat még és megjavulhat? Köszi
2013. jún. 27. 21:04
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm, már meg is tudtam mindent, amit akartam :)
2013. jún. 27. 21:07
6/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! Kb mennyi egy billentyűzet bele? Vagy mennyi egy usb billentyűzet? Kiszáradhat még és megjavulhat? Köszi
2013. jún. 27. 21:07
7/9 anonim válasza:
"Kb mennyi egy billentyűzet bele?"
Ehhez tudni kéne a gép típusát....
"Vagy mennyi egy usb billentyűzet?"
990Ft-tól 10000000Ft ig.
"Kiszáradhat még és megjavulhat? "
Kiszáradni biztos ki fog. megjavulni nem biztos, hogy meg fog.
8/9 anonim válasza:
jaja. írsz egy pontos típust mi meg megomondjuk, hogy mennyi bele ehgy klaviatúra..
9/9 A kérdező kommentje:
dell inspiron mini 1012
2013. jún. 29. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!