Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Üditō folyt a laptopomra...

Üditō folyt a laptopomra Lenovo G580 2honapja vettem. Ragadnak a billentyűk, hogy takaritsam ki?

Figyelt kérdés
Mèg garanciás, fèlek ezzel el is veszetettem. Nagyon zavaro hogy ragad remèlem tudtok segíteni. Ha visszaviszem a garis helyre ès tiszgitást kèrek megvonják a garanciát?

2013. febr. 15. 08:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Sanszos, hogy megvonják. A helyedben én óvatosan kivenném a billentyűzetet és alkohollal átmosnám az egészet.
2013. febr. 15. 08:30
 2/5 Robi.88. ***** válasza:

óóóó drága bogaram!!!!

alapvető szabály: minden ami kiborítható kartávolságon kívüli zónába kell helyezni, mert ami kiborítható az ki is fog borulni.... tanuló pénz!!!!!

1. aksit kiszedni elteszed 2-3 napra a fiókba, mert addig nem fogod használni a gépet

2. dzsaelj el a benzinkútra és vegyél 5 liter desztillált vizet

3. szerezz ablaktisztító flakont (valami szórófejes palackra gondolj) feltöltöd TISZTA desztillált vízzel. Semmi mosó oldó és egyéb vegyszer.

függőlegesen felállítod és alaposan bő vízzel, többször sugaras és permetezős módban kimosod.

4. megtörölgeted amit lehet, majd huzatos helyen hagyod órákig száradni.

5 megnyomkodod a billentyűket, melyek azok amelyek még beragadnak. ott szükség esetén újra kimosod....

ismét szárítod órákig (hajszárítóval lehet rásegíteni. Esetleg radiátor fölé, de ne KÖZVETLENÜL RÁHELYEZNI, hanem törölközőt rakj alá

6. amikor már minden billentyű okés, legalább egy napig hadd tovább száradni. (minimum 24 óra!!!!!)

7. behelyezed az aksit és imádkozol

ui: Egy kedves kollégám segített megfogalmazni a választ:)

2013. febr. 15. 08:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezért jó a baleseti biztosítás.

Megoldaná a szervíz helyetted :D

2013. febr. 15. 11:04
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddig válaszokat. Még nem mertem megcsinálni először minden esetre telefonálok a szervíznek hogy garancia megvonás nélkül ön költségre nem lehetne-e a billentyűzetet megtisztítani. Ez nagyon rossz ötlet lenne szerintetek?
2013. febr. 15. 19:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Ami még eszembe jutott hogy a billentyűzetet csak egybe lehet kiszedni tehát a gombokat külön nem lehet. Ha ez segít vagy mond valamit.
2013. febr. 15. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!