Hogyan kell megcsinálni Lenovo laptopnál? 15L
Figyelt kérdés
Van webkamera beépítve, de nem tudom használni. Valamilyen programot kellene letöltenem? Vagy rajta van, vagy mi? Valaki segítsen légyszi!2012. dec. 25. 22:08
1/7 anonim válasza:
Kapcsold be a Skypeot és a beállítások kamerabeállítások menüben nézd meg mit mutat.
2/7 anonim válasza:
A driverét a lemezről fel kell telepiteni igen.
3/7 A kérdező kommentje:
a driver milyen lemezen van? kapnom kellett volna hozzá? majd megnézem adtak-e..
skype nincs rajta
köszi!
2012. dec. 25. 23:53
4/7 anonim válasza:
"skype nincs rajta "
Akkor azt a programot nézd meg amivel kameráznál.
Vagy csak úgy kíváncsi vagy a képre?
5/7 A kérdező kommentje:
MSN mondjuk? csak az a baj, hogy msn meg skype meg ezek nélkül szeretném használni. tehát mondjuk simán képet vagy videót készíteni. kiszerettem volna próbálni, facebookon be se hozta hogy "készíts fotót". tehát akkor valamiért nem érzékeli.. nem? köszi hogy segítesz!
2012. dec. 26. 11:12
6/7 A kérdező kommentje:
adtak hozzá driver cd-t, megtaláltam :)
azt csak telepítenem kell majd?
köszi az eddigieket!!
2012. dec. 26. 20:07
7/7 anonim válasza:
Lehet hogy be sincs kapcsolva a kamera.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!