Melyik laptop lehet a macbook air 13" kihívjója?
Sziasztok! Még nem döntöttem el, hogy milyen laptopot vegyek kb 350. ezer forintért, több közül válogattam idáig. Felmerült a macbook, ami azért valljuk be eléggé drága. Tudtok mondani alternatívákat, amik nagyjából a következő dolgokat tudják - Jó akkuidő, vékony (szép , könnyű --> mivel nem csak itthonra lesz), nem ótvar nagy, hogy tudjam suliba hordozni, teljesítményben pedig jó?
köszönöm a válaszotokat! :)
Egyébként egy 13 colos macbook pro kb. mindenben jobb, mint egy air.
Ha nem tagszkodsz egy ultrabook-hoz és csak simán egy könnyű, szép nem zúl vaskos 13-14 colos notebook-ot szeretnál, akkor pl Egy HP Elitebook 8470p is opció lehet.
És?
A "maxra turbózott" air drágább, mint az alap pro.
Ebben a kategóriában a nem az alapmodellket veszik főleg.
És az az egy-két centi különnbség a vatagságban nem sokat számít a gyakotlatban, mivel úgy is tokban/táskában van szállítva a gép, és az asztalra letéve kell használni.
A kis súly tényleg fontos a gyakorlatban, ha valaki sokat cipli, d egy 2 kg-nál könnyebb kép már intabilan fekszik az asztalon kinyitott képenyővel.
"Ebben a kategóriában a nem az alapmodellket veszik főleg."
Ezt nem tudom, számomra pl alap Pro és következő lépcsőfok között túl nagy az árbeli különbség a plusz felszereltséghez képest (~100e egy i7-ért és 8GB RAM-ért, + 4GB RAM-ot nekem 10 körül rakták bele).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!