Mi lehet a baj a gépemmel, hogyha használat közben a kép egyszerűen beáll és lefagy?
Figyelt kérdés
Videókártyát, ramot, merevlemezt cseréltem benne, újra is lett rajta rakva a windows, mègis megfagy a gép használat közben. Valószínűleg nem melegedési probléma áll a háttérben, ugyanis már valamikor a bekapcsolàs utàn egyből lefagy. Táp, alaplap vagy a proci akar benne meghalni? Előre is köszönöm a válaszokat!2013. jún. 25. 21:40
1/9 anonim válasza:
Mi a konfig,és a táp pontos típusa?
2/9 A kérdező kommentje:
400W Codegen táp
Asus m2n alaplap
Amd athlon 64 x2 4800+
GeForce 8800 gt videòkárya
2 Gb ddr2 ram
160 Gb-os hdd
nem egy erőmű, de netezésre és egy-két játék eldöcögött eddg rajta gond nélkül.
2013. jún. 25. 22:21
3/9 anonim válasza:
Beszereznék először egy rendes tápot.
Pl FSP APN 350W
4/9 A kérdező kommentje:
ilyen tàp dologban nem vagyok otthon, de lehet, hogy nem tudja meghajtani a hardvereket normálisan akkor? Gondolom, valami kókàny tápot raktak bele. Szedett-vetett dolgokból van ez àm összerakva. Köszönöm a választ :)
2013. jún. 25. 22:35
5/9 anonim válasza:
Valószínű a processzor melegszik túl.
AMD-k esetén amúgy is gyakori a túlmelegedés, ezért szoktak általában egy jobb minőségi processzor hűtőt venni hozzá külön.
a BIOS-ban is megtudod nézni a processzor hőmérsékletét, ha a Windows sem tölt be, ott is megnézheted, de sok ilyen program van Windows-ra, ami figyeli a processzor hőmérsékletét, tölts le egyet, és nézd meg mit ír.
6/9 A kérdező kommentje:
Jobb féle hűtő van benne, szerintem azzal nincs gond, használatkor 40-45 fokig megy fel kb, több programmal is néztem már. De amikor a gép nincs használva akkor is lefagy, pedig akkor nem hinnèm, hogy túlmelegszik.
2013. jún. 25. 22:59
7/9 anonim válasza:
egyik barátomnál az is előfordult hogy a sata kábellel volt a gond és ezért kifagyott a kép és ne, lehetettt semmit csinálni vele utána kicseréltem és működött ;)
8/9 anonim válasza:
A lefagyás annak a jele lehet hogy rossz az egér. Cseréld ki az egeret ezzel egy kicsit már lehet hogy jobb lesz.
9/9 Dan Romeo válasza:
Az egérnek mi köze van ahhoz, hogy elszáll a kép? Fuck logic. Ott írta, hogy már boot előtt is elszáll néha. Ott meg az egérnek semmi keresnivalója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!