Bekapcsoltam a számítógépem, használat közben leállt és azóta ha bekapcsolom újraindul, leáll, újraindul, leáll és még a monitort sem kapcsolja be, pedig mindent megmozgattam, mi lehet a baj?
"420W LC Power tápom van"
Eléggé valószínű a hiba.
Nincs sípolás,elindul,felpörögnek a ventik,aztán fogja magát leáll és újraindul,és ezt ismételten megcsinálja,a főkapcsolóval tudom csak leállítani ezt a folyamatot.
Eddig nem volt vele semmi gond,turbo módban is tudtam járatni a procit,azt is bírta,mkv konvertálás szoktam csinálni,ami 100% processzorhasználatot igényel és soha nem volt gond vele.Most meg egyszerűen 5 perces használat után megadta magát és azóta van ez.
Vegyél ki mindent amit kitudsz biztonságosan, és úgy próbáld meg, ha jó, akkor egyesével rakosgasd vissza, és amelyiknél nem fog menni, ott lesz a baj, ha pedig meg így se megy, akkor a bent maradt dolgok a hibásak.
De a lényeg, hogy egyszerűbb egy boltba elvinni, a megnézésért nem szoktak pénzt kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!