Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem működik?

Miért nem működik?

Figyelt kérdés
2GB memória van jelenleg a gépembe és egy haveromtól kaptam még 1GB-ot. Bele is pakoltam a gépbe, de amíg benne van, nem jeleníti meg a képet. Ezt tapasztaltam már másik gépen is kisebb tételben (256MB-ot próbáltam 512MB-ra bővíteni)

2013. jún. 23. 09:04
 1/2 anonim ***** válasza:
alaplap kompatibilis és kezel annyit?
2013. jún. 23. 09:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha van több ram slot akkor kell, hogy kezeljen annyit. A DDR2 esetében a 2 slotos lapok 4 míg a 4 slotosak 8GB ramot támogatnak. A DDR3 esetében a 2 slotos már 8 a négy 26 GB ramot tud kezelni. Ezek általános adatok eltérőek lehetnek de nagyon ritka.

DDr1 es lap esetéről már nem ejtenék szót. Egyébként azért nem megy valószínű mert 2 teljesen eltérő adatokkal rendelkező modult próbálsz meg használni és/vagy rossz a modul... Nézd meg a frekvenciákat....Illetve az alaplapod memória támogatási listáját mivel a frekvencia függvényében változhat például a memória méretének támogatása. PL.:800MHZ-es modulokból 4GB-t kezel 2 modullal (2Slotos lap) míg 1060 MHZ-s ből csak 2 őt.

2013. jún. 23. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!