Nagyon jó, minőségi mikrofont keresek hang felvételére (számítógéphez), mit tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Komolyabb dolgokra készülök, tehát a mostani 500 ft-os Geniusom erre nem alkalmas. Úgy szörcsög, mintha porszívóznék felvétel közben. Melyek azok a márkák, modellek, melyek (akár) utólagos tisztítás nélkül is képesek nagyon jó minőségben felvételt készíteni? Árat is kérnék, persze csak ha tudtok.
Egyéb infóként: felvételre Audacity-t, vagy Groove Mechanic-ot szoktam használni. Köszönöm szépen!
2013. jún. 22. 00:25
2/5 anonim válasza:
Árkategóriától függően ezt a 2-t tudom ajánlani:
Behringer C-1
Audio Technika AT2020
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. jún. 22. 01:26
4/5 anonim válasza:
At 2020-at hallottam
Tényleg nagyon jó minőség
Pl herby fm is azzal készült
5/5 BM-Striker válasza:
Viszont ha a hankártyád nem tud phantom feed-et, akkor az usb-s változatot vedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!