Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan tudnám megnézni milyen...

Hollda kérdése:

Hogyan tudnám megnézni milyen alaplapom van? Nem értek a számítógéphez. Felraktam a windows 7-et és nincs hang, ahoz hogy programot szerezzek tudnom kénne milyen az alaplap.

Figyelt kérdés
Értelmes válaszokat kérek mert sík HÜLYE vagyok hozzá. Előre is köszönöm.
2012. febr. 17. 16:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Driver nincs feltelepítve.

Nekem realtekes progit töltöttem le és jó volt.(legalábbis nekem xp)

2012. febr. 17. 16:42
 2/7 gergoap ***** válasza:
Nálam úgy van, és a legtöbb gépnél is, hogy ha bekapcsolom az első kép, hogy mutatja, kiírja az alaplap típusát. Ha nem ír ki semmit, akkor szedd szét, nézd meg, rá van írva!
2012. febr. 17. 21:19
 3/7 SzeitzT válasza:

Viszont ha nem olyan bátor, hogy megbontsa a gépét akkor tudom ajánlani a Sisoftware Sandra nevű progit. Az mindent alaposan megmondd.

Met ugye realtek chip-ből is annyi, annyi különböző alaplapon mint égen a csillag. Driverek meg nem mindig elérhetőek. Sokszor hiába tudod a chp-et meg az alaplapot akkor is több próbálkozás mire egy működő képeset találok.

2012. febr. 18. 11:29
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi segítségeket, az alaplapon anyi szám van hogy nem tudtam melyik kell így letöltöttem azt a programot.

A program angol(soha nem tanultam angolt).

Ez lenne az alaplapom?: AGP Pc Partner Radeon X1950 GT

Ezzel a kódal lehet letöltenni a hanghoz programot?

2012. febr. 19. 19:56
 5/7 A kérdező kommentje:

Angol szótár csodákra képes XD

Amit előbb írtam az a videó kártya, elvileg ez az alaplap:

Fujitsu Siemens

model: SCENIC Edition

széria szám: YTAG024250

rEMÉLEM AZ KELL ÉS TUTTOK SEGÍTENI!

2012. febr. 19. 20:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Amugy sajatgep jobb klikk tulajdonsagok
2012. febr. 21. 21:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Bocsi az a proci :D
2012. febr. 21. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!