AMD processzoroknál mi mit jelöl?
Péládul van egy AMD Athlon 64 X4 AM2...
Akkor 64 bites, 4 magos, AM2 foglalatos?
Ha most 32 bites gépem van akkor vehetek bele 64 bites procit? Mi változik?
Biztos baromi érdekes, de attól még rosszul tudod. Ne nekem mond, hogy nézzek utána, hanem inkább magadnak.
Azonban ha már ilyen szépen megkértél rá, megteszem Neked:
"As DirectX 9/10 hybrid games have trickled to market, we've been testing them to see whether the newer, Vista-only API library is worth its salt. We've done it with Company of Heroes, Lost Planet, and more. In every case, DirectX 9 performance was far better than that of DirectX 10. "
Továbbá:
Hallod, én azt javaslom, hogy a vitát hagyjuk félbe. Magadat is égeted, és ez már a kérdéshez se tartozik. :)
Nem értesz hozzá, de képtelen vagy megállni az okoskodást.
Nézz utána, hogy mi az a shader, és hogy dx10-nél miért veryhigh, dx9-nél meg miért high...
9:51 - két KÜLÖNBÖZŐ api-nál hogy akarsz UGYANOLYAN beállításokat? Azért ezen elgondolkodhatnál...
Egyébként meg, aki nem teljesen hülye, és DX10-ben indít el egy játékot, annak mindegy, hogy melyik a gyorsabb (Mellesleg, pl a Far Cry 2-ben állítani lehet, hogy melyiket használja.. 1-2 FPS különbség volt talán).
Te akartad, akkor folytassuk, és meglátjuk ki az aki hülyeséget beszél. :)
A high shader, és a very high shader közti különbség crysisban a következő: high beállítás esetén, dx9-et használ. Very high esetén dx10-et... Ezért van az, hogy alapból Windows XP esetén NEM lehet a very high beállítást bekapcsolni. Mivel XP nem támogatja a dx10-et.
Állításomat alátámasztva idéznék prohardver.hu oldaláról:
"Egyelőre lényegtelen, hogy van-e DX10 a Crysisben vagy nincs, mert jelenleg nincs olyan szóló grafikus kártya a piacon, mely magas (high, dx9) beállításokkal tisztességes sebességet produkálna, és akkor még nem is beszéltünk a legmagasabb (very high, dx10) szintről."
Nekem mind1 úgyis 32 bites WinXP-t használnék DX9-el...
Akkor lecserélhetem az AMD Athlon 64 3500+ egymagos procimat MAD Athlon 64 X2 6000+ -ra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!