Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » NVIDIA Geforce GT430-as...

NVIDIA Geforce GT430-as VGA-mat feltuningoltam, aztán ujraindítottam a gépet és fél perc után minden elsötétül?

Figyelt kérdés
Graphics Clock-ot felvettem:alap (700) --->1200-ra Memory Clock-ot felvettem:alap (535) ---->600-ra Processor Óraszámot pedig nem engedi átrakni hanem generált 1 értéket a kettőből vagy nemtudom Coolingot pedig 35%-rol felvettem 75% És a lényeg az hogy ha bekapcsolom a gépet megy kb fél percig aztán minden elsötétül, ide is WIndows Csökkentet mód hálózattal tudtam belépni.

2013. jún. 18. 11:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Az már extrém tuningnak nevezhető, persze hogy nem bírja, főleg alap hűtővel.
2013. jún. 18. 11:30
 2/6 anonim ***** válasza:

állítsd vissza alapra és jó lesz(persze ha nem károsodott).

Ilyen mértékű tuningot ezek a kártyák nem bírnak, a gpu órajelét pedig felelőtlenség volt ekkora értékre felvinni!

2013. jún. 18. 11:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Értem, csökkentett módba nemtudok belépni (program működése leált), normálba meg fekete képernyő
2013. jún. 18. 11:41
 4/6 A kérdező kommentje:
biztos nem károsodott ,áttálítottam ezekre az értékekre ,ujraindítottam a gépet és már elő is jött a hiba...
2013. jún. 18. 11:43
 5/6 anonim ***** válasza:
48%
GRAT... De most komolyan úgy látom hogy egyáltalán nem értesz hozzá... -.- Hogy a büdös francba gondoltad hogy ennyire fel lehet húzni?
2013. jún. 18. 11:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha te felhúzta a grafikus kártya magórajelét 700Mhz ről 1200ra !!!!??? akkor biztos lehetsz benne hogy jó pár millió tranzisztort kiégettél benne magyarul komoly kárt tettél a kártyádban mivel majdnem a duplájára húztad az órajeleket, kb 80%-al miközben a videokártyák általában csak 10-20% órajel emelkedést bírnak, szóval menny el vele egy szervizbe és kérdezd meg ott!
2013. júl. 13. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!