AgentK a számítástechnikai válaszok CELEBE?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat segít, mindenhol az ő válaszát látom. :DDDD2013. jún. 16. 19:26
21/31 anonim válasza:
Elnezest, akkor csak en vagyok olyan kocka, van egy desktopom ami csakis a TV-re van kotve, filmnezesre, TV nezesre, stb. plusz van egy laptopom amin a munkamat vegzem es egy Macbookom, amit szemelyes dolgokra hasznalok. Windows oprendszert meg mar jopar eve nem lattam...
22/31 A kérdező kommentje:
XDDDDD
2013. jún. 16. 20:01
23/31 anonim válasza:
ez még a 2 évvel ezelőtti állapota,azóta újított 4 gépet,és 16 monitort :D
24/31 anonim válasza:
Jah, es hogy teljes legyen a kep, szeretek azert jatszani is, tehat tulajdonosa vagyok egy Xbox360-nak kormannyal+pedalokkal (tervezek egy jo kis racing seatet is venni), mert autoszimulator manias vagyok, plusz a felesegem PS3-sa, amit viszont csak itt-ott kapcsolok be. :D
25/31 anonim válasza:
(A legelrettentobb az egesz dologban az, hogy minden igaz amit leirtam...)
27/31 anonim válasza:
meg az ólban 6 libád,meg 8 disznód és "tápos" csirkék :D
29/31 anonim válasza:
De az senkinek a fejében nem fordult meg,hogy agentk egy számítógépes helper program.A microsoft a gyakori kérdésekkel fejlesztette ki,egy újonnan kiírt számítástechnikai kérdére 2 másodpercen belül választ ad.De sajna néha hibázik,mert ez még csak a beta verzió :D
30/31 A kérdező kommentje:
Mit kinem találtok. XD
2013. jún. 16. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!