AgentK a számítástechnikai válaszok CELEBE?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat segít, mindenhol az ő válaszát látom. :DDDD2013. jún. 16. 19:26
1/31 anonim válasza:
Igen, o a szamitastechnikai valaszok CELEBE!
(Vagy milyen valaszt varsz?)
2/31 anonim válasza:
ő egy hozzáértő,aki tápok közt éli életét :D
3/31 A kérdező kommentje:
Nagyon érti a dolgokat. :D
agentK , csinálj ask.fm -et aztán ott könnyebb lesz kérdezni. :DDDxd
2013. jún. 16. 19:29
4/31 anonim válasza:
Nem mondanám celebnek, mert ő azért ért is a dologhoz...
5/31 belapus válasza:
Azt gondolom ( remélem ), nem, mert - legalábbis Magyarországon - a celeb szónak, mintha lenne némi pejoratív felhangja.
6/31 anonim válasza:
agentK jó arc, és nagy tudással rendelkezik a számítástechnika minden terén. Őszintén, picit irigy is vagyok rá, mert anno. én csak utálkozós kérdéseket kaptam... :(
7/31 anonim válasza:
"aki tápok közt éli életét :D"
Kár, hogy csak közöttük éli az életét és nem foglalkozik velük. Azért ne vicceljünk már, tud annyit, hogy melyik hány részre bontott 12V-os ággal bír meg ki tudja googlizni milyen belsővel és papó volt a nagy tápos tudásnak. Persze javítson ki/javítsatok ki ha tévedek.
Oké, a srác konyít a dologhoz, rengeteg ideje is akad válaszolgatni, de attól még nem ő szarta a spanyol viaszt, hogy egy ismert közhellyel éljek.
8/31 anonim válasza:
A celeb szó mára már bőven nem jót jelent. Nagyon is rosszat. Szóval aki a celeb az eláshatja magát. AgentK az nem az. Ő egy gyakorikocka.
9/31 anonim válasza:
Hogy merül fel ilyen kérdés bárkiben de tényleg ? :D
10/31 anonim válasza:
beep nem akarok bármilyen sértő megjegyzést tenni,de te néha nagyon el tudod venni az életkedvem,amikor valakit kioktatsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!