250000-ből össze lehet rakni egy jó gamer gépet (fc3, c3. Maximumon 8x MSAA)?
Szerinted komolyan vesz téged bárki is?
Oké,menj oda az Intel és az Nvidia nagyfőnökeihez,és add nekik ezt elő.
Előbb röhögnének ki mint itt bárki.
Nevetséges vagy.
Mi lenne a minőségi különbség te agyoniskolázott barom?
Minőségibb GPU-t gyártat az Nvidia mint az AMD?
Láttál már te olyat?
Tudod hogy készül?
Aztán például az Asus,aki gyárt AMD és Nvidia kártyát is,az AMD kártyákban direkt alulméretezi a tápellátást,meg mezei kondikat alkalmaz?
Annyi sok degradált barom van,aki jön ezekkel a nevetséges beszólásokkal hogy a világ 2 processzor és GPU órásvállalatáról osztja az észt,hogy melyik a jobb.
De hol vannak az érvek?
Eddig egyet sem hallottam soha.
Pedig én is tudnék köpködni,ha lealacsonyodnék a szánalmas szintedre.
Meséld már el nekem,hogy miért olyan isten az Intel,ha még arra is képtelen,hogy normális pasztát tegyen a kupak alá az Ivy és a Haswell-eknél?
Ennyit a minőségi Intel-ről...
Na?
Ja tudom,melegszik az AMD..
Mutass 2 ugyanolyan gyártástechnológiával készült,azonos órajelen járó,azonos feszültségen működő,és egy adott alkalmazásban azonos teljesítményű Intel-t és egy AMD-t.
Nézzük melyik melegedik azonos hűtővel?
Na?
Csak dobálózni tudtok,mint a kis 12 évesek,de szakmai érvetek 0.
Bár egy 26%-osnak szerintem a 8 általános is durva dolog,nem kéne belemerülnie a microelektronika világába.
agentK ezt jól megmondtad neki :D
teljesen igazad van .....
agentK király csávó vagy :D
#13-as takarodj már a hülyeségeiddel
K jó a duma, DE.
ÉN mindenhol azt olvasom, hogy INTEL ugyan azon a teljesítményen kevesebbett fogyaszt, viszont cserébe megkell fizetni a felárat.
Jómagam is AMD párti vagyok, hiszen én is ebben az országban keresem meg a hardvereim árát :)
Szia, én éppen árulom a gamer gépemet I5-2500K-val, GTX 670 2GB-tal, SSD-vel és egy csomó nyalánksággal. Olcsóbban kijössz, mint amit összeállítottál, és a GTX670-nek köszönhetően átlagosan 10 FPS-sel többed lesz. Egyébként a kártya minden jelenlegi játékot elvisz maxon 1080p-ben minimum 50 FPS-sel.
Ha érdekelne, lesd meg itt, hogy mi van benne: [link]
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!