El fognak futni a legújabb játékok maximumon, rendes FPS-el ezen a gépen?
Gondolok itt mondjuk elsősorban Battlefield 3-ra, meg az ahhoz hasonló volumenűekre.
MoBo: GA-990XA-UD3
CPU: AMD FX-6100
RAM: Kingmax Nano 8GB DDR3 1600MHz
VGA: Sapphire HD7850 OC 2GB
HDD: Seagate Barracuda 500GB SATA3
Táp: FSP 700W
Jelenleg ez elég nagy kiadás lesz, de azért veszek 700W-os tápot, hogy majd a jövőben esetleg vegyek még egy ugyanilyen karit és akkor CrossFire-ben lesz 2db. Csak kiváncsi vagyok ez így mennyit fog tudni.
Hat nem hiszem , hogy fogsz meg egy karit venni a kesobbiekben. en is igy voltam a 6970 emmel direkt ezert vettem jo alaplapot de mostmar eleg ertelmetlennek tunik mivel a sz. technika iszonyat gyorsan fejlodik ha lepest akarsz vele tartani kb 3 havonta kene gepet ujitanod es mivel minden csatlakozot ,foglalatot megvaltoztatnak ezert az egesz gepet kene ujitani nem csak a periferiat.
Ettol fuggetlenul ezen a gepen meg jo ideig minden elfog futni max grafon. :-)
Jo kis osszeallitas :-)
ezen el fog döcögni a counter strike 1.6 de mai játékokban ne gondolkodj...
pff mekkore baromság ez a kérdés...
erre van a gépigény.hu...
oda regelsz és beírod a géped adatait, bármelyik játékra rákattintassz kiadja h hány százalékban van meg a gépigényed, és bumm így lett a csokapik...
amugy ezen a gépen elmenne a cod 2?
intel i9 6x4,5 GHz
32 Gb hyperX blue ddr4
Gtx 960 3Gb
a videókártya majd quadfirébe lenne kötve mert 4 slotos pciex csati van rajta és egyéb ilyen finomságok...
biztos elmenne rajta a cod2??(ha ráértek,akkor ne csak a kérdésre válaszoljatok, hanem dícsérjétek is a gépem...még nincs meg, de ezt kértem karácsonyra a mamától..)
naaa XD
bocs a szarkazmusért ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!