Melyik jobb XP vagy Vista? És miért?
Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 20:55
1/23 anonim válasza:
Vista egy nagy szar! XP sokkal jobb, de ajánlom az XP kisöccsét, a 7-est sokkal okosabb:) de a gépigénye is nagyobb
2/23 anonim válasza:
Nem nagyobb a gépigénye...
Ráadásul nem a kisöccse. xD
3/23 anonim válasza:
A Vista azért nem jó, mert nehezen lehet kezelni.
4/23 anonim válasza:
Szerintem XP. Sokkal jobb, kevesebbet zabál a gépből, átláthatók a funkciók. Vistanál nem tapasztalt jó dolgokat, szerintem laggos, több memória kell neki... XP vagy Vista akkor egyértelműen XP mellett döntenék. De ha megvan a megfelelő configurációd akkor akár inkább sőt leginkább a Windows 7-et ajánlom. Azt látom masszív op.rendszernek, persze megvannak a hibái de megéri felrakni.
5/23 anonim válasza:
Te hülye vagy ? Fiatalabb nála, ezért neveztem a kisöccsének, és "nem" nagyobb a gépigénye :) csak tudod a 64 bites XP 1,5 GB-al eljátszadozik WIN 7 ultimate meg 4 gb -al érzi jól magát,
6/23 anonim válasza:
Ízlések és pofonok nekem volt Vista Xp-m Most Win 7 64 bit ultimatem van mind3 mal megvagyok elégedve de szerintem egy hajszállal az xp jobb.
7/23 anonim válasza:
A hülye az te vagy öcsém, mert ku*va tapasztalatod nincsen.
Egy 64 Bites Win7-nek elég 2GB DDR2 800MHz RAM.
Na ennyit erről.
8/23 anonim válasza:
És az, hogy mindenkit lepontozol, az a marhaságaira nem megoldás.
9/23 anonim válasza:
A Windows XP már NEM támogatott operációs rendszer, ezért nem ajánlom. A Vistát sem, mert nagyon zabálja a gépet. A Windows 7 a nyerő, de tényleg, ha egy átlagos mai gépre felrakod, nagyon szépen gördülékeny rendszert fogsz kapni.
10/23 anonim válasza:
#7: Nem elég, hogy sötét vagy a témához, még rá is teszel pár lapáttal...
"Win7-nek elég 2GB DDR2 800MHz RAM"
Képzeld XP tizedével beéri. Már telepítettem 128MB-os rendszerre is, és megfelelően működött.
Amúgy össze se lehet hasonlítani a kettőt (kérdés pedig Vista és XP-ről szól), teljesen más korszak operációs rendszerei.
Nagy általánosságban erősebb gépre jobb a Vista, míg gyengébbre, ami nem használná ki, arra a programok által jobban optimalizált XP.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!