300000 FT-ból videóvágásoz/photoshophoz/játékra alkalmas pc-t szeretnék összerakni. Segít valaki?
Ha jól tudom az Intel core I7 ezekre való illetve egy jó vidikártyát. kb. 16Gb rammot és a COOLER MASTER HAF922 házat szeretném.
Valaki segít ezekből az adatokból egy jó konfigot összehozni?
A HDD nem elég?
van egy külső 1,5 TB vinyóm.
Az SSD-re szükség van?
Az SSD rengeteget dob a géped gyorsaságán!!
De ha van külső vinyód, akkor a WD helyett is lehetne nagyobb SSD-t vanni az oprendszernek és egy-két fontosabb programnak...
Az SSD az ami a legjobban megtáltosítja a gépedet.
A sima HDD után kábé olyan, mint amikor felülsz valaki mögé egy szuper motorra, és az csutkáig húzza a gázt :)
Remélem érted mit akarok mondani.
Nem értek nagyon a konfigokhoz (ez lesz az első gépem amit én raknék össze), de nekem jónak tűnik.
Ha agentK még jelen van még akkor az ő véleményét kérdezném, mert tudom hogy ő általában jó válaszokat add. :)
bocsánat,hogy ide írok de ezt muszály közzétennem :D
Az üzenet küldője: mortiferum
Az üzenet címzettje: OzdiSint3r
Az elküldés időpontja: ma 19:56
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: 300000 FT-ból videóvágásoz/photoshophoz/játékra alkalmas pc-t szeretnék összerakni. Segít valaki?
"mortiferun szerintem menj az oldaltól,és majd talán a 13.születésnapodon visszajöhetsz,de csak mint kérdező,és amikor kitanulod a dolgokat,és értelmes.."
Az üzenet szövege: Pajti és mégcsak mostkezdek belejönni :)
Az üzenet küldője: OzdiSint3r
Az üzenet címzettje: mortiferum
Az elküldés időpontja: ma 20:02
Az üzenet témája: Re:
Az üzenet szövege: szerintem abba is hagyhatnád,vagy amíg nem értesz hozzá normálisan,ne okoskodj...
már most ki vagy utálva innen,gondolj bele mi lesz később...
Az üzenet küldője: mortiferum
Az üzenet címzettje: OzdiSint3r
Az elküldés időpontja: ma 20:12
Az üzenet témája: Re: Re:
Az üzenet szövege: Figyu. Látom okos vagy. Nincs veled nagy baj, csak próbálj meg disztingválni. Ha nemérted ezt a szót, keress rá a goglin.
Velem nagyon jól kilehet jönni addig a percig, ameddig nembántanak meg.
Onnantól kezdve megkeresem a kuncsaft gyenge pontját (és hidd el megtalálom) és ellene fordítom.
Gondolom ezt te is észrevetted.
Üdv.
Remélem nincs harag.
Asszem kezd összeállni
Coolermaster HAF 912 Plus ház jó lesz
ASUS HD7950 3GB GDDR5
Ram: kb 16 Gb
I7 es proci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!