300000 FT-ból videóvágásoz/photoshophoz/játékra alkalmas pc-t szeretnék összerakni. Segít valaki?
Ha jól tudom az Intel core I7 ezekre való illetve egy jó vidikártyát. kb. 16Gb rammot és a COOLER MASTER HAF922 házat szeretném.
Valaki segít ezekből az adatokból egy jó konfigot összehozni?
Üdvözök mindenkit, a kérdező vagyok csak másik felhasználóval.
Már egy éve boldog használója vagyok a vasnak :)
Ha így lenne akkor jó lenne, de nem így történt... A kérdést követően ahogy írtam 1 hónapra rá meg is rendeltem a gépet, egy szervizben összedobták és szállították. És ez után fél év katasztrófa, mivel hibás volt az alaplap, és 2 videokártyát ölt meg... Hál' isten ez mind a garanciából ment és mindig erősebb vga-át kaptam.
A jelenlegi konfiguráció:
Alaplap (cserélve lett 1x):
gigabyte Z77-ds3h
CPU:
INTEL Core i7-3770K 3.50GHz 1155 BOX
RAM (Bővítettem 16 Gb-ra):
KINGSTON Memória HYPERX DDR3 8GB 1600MHz CL9 DIMM Kit
VGA (cserélve lett 2x):
gigabyte gtx 770
HDD:
1TB Caviar Black
Ház (Szántam még rá egy kis pénzt, és teljesítettem az álmom xd):
Cooler Master haf 922
Táp:
FSP Raider 650
Nagyon megvagyok elégedve a jelenlegi konfigurációval, minden fut, aminek futnia kell, de egy ssd-t még tervezek venni bele. :)
Még egyszer köszönöm mindenkinek aki segített egy éve összedobni a konfigurációt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!