Milyen spray lenne alkalmas a számítógép tisztítására?
Nos nem sima levegősre gondolok, mert a levegőt azt kompresszorral elő tudom állítani, ezért még sose vettem még levegő spray-t, hanem olyanra gondolok, amiben valami folyadék van ami oldja a port!
Mert ma hoztak egy számítógépet, de ez a számítógép annyira régen volt kitakarítva, hogy a por nagyon összesűrűsödött a kis SMD alkatrészek és az IC-k lábai között, ezt szeretném valamivel kitakarítani.
Mi lenne erre alkalmas, mert én a kisebb alkatrészeket általában mint pl a ram, azt arcszesszel és fültisztítóval takarítom meg, de mire egy egész alaplapot, és az illesztő kártyákat, köztük a méretben elég nagy AGP-s X1950-et megtakarítom megőszülök. Ezért valami gyorsabb megoldást szeretnék alkalmazni, de nem tudom, hogy mit.
Mit tudnátok ajánlani ami gyorsan leoldja a port a kis alkatrészek közül, és az mellé nem károsítja az alkatrészeket, mert gondolkoztam féktisztító spray-n, de mivel az maró hatású ezért nem merem!
Igen, csak nem nagyon merek odafújni mert félek, hogy elszáll az alkatrész, nem tudom mennyire erős egy 5 éves gépnél már a forrasztás! :)
szerintem 1-1,5 Bar elég neki, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!