Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen spray lenne alkalmas a...

Milyen spray lenne alkalmas a számítógép tisztítására?

Figyelt kérdés

Nos nem sima levegősre gondolok, mert a levegőt azt kompresszorral elő tudom állítani, ezért még sose vettem még levegő spray-t, hanem olyanra gondolok, amiben valami folyadék van ami oldja a port!

Mert ma hoztak egy számítógépet, de ez a számítógép annyira régen volt kitakarítva, hogy a por nagyon összesűrűsödött a kis SMD alkatrészek és az IC-k lábai között, ezt szeretném valamivel kitakarítani.

Mi lenne erre alkalmas, mert én a kisebb alkatrészeket általában mint pl a ram, azt arcszesszel és fültisztítóval takarítom meg, de mire egy egész alaplapot, és az illesztő kártyákat, köztük a méretben elég nagy AGP-s X1950-et megtakarítom megőszülök. Ezért valami gyorsabb megoldást szeretnék alkalmazni, de nem tudom, hogy mit.

Mit tudnátok ajánlani ami gyorsan leoldja a port a kis alkatrészek közül, és az mellé nem károsítja az alkatrészeket, mert gondolkoztam féktisztító spray-n, de mivel az maró hatású ezért nem merem!

2013. máj. 30. 21:39
 1/4 anonim ***** válasza:
kompresszor simán kinyomja
2013. máj. 30. 22:40
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, csak nem nagyon merek odafújni mert félek, hogy elszáll az alkatrész, nem tudom mennyire erős egy 5 éves gépnél már a forrasztás! :)

szerintem 1-1,5 Bar elég neki, nem?

2013. máj. 30. 22:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Mert én csak eddig a sajátomat fújtattam ki, de nekem általában 2 éves gépnél idősebb gépem nem nagyon szokott, lenni!
2013. máj. 30. 22:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha félsz próbáld távolról fújni úgy 100% nem lesz baja
2013. máj. 31. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!