Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Elekromágneses tér vagy egyéb...

Elekromágneses tér vagy egyéb földből jövő dolgok tehetnek tönkre számítógépeket ellenben más eszközöket tv-ket nyomtatókat mosógépeket nem bántja (bővebben lent)?

Figyelt kérdés
nos olyan problémám van hogy eddig volt 4 asztali számítógépem, nem mondom hogy annyira nagyon értek hozzájuk de annyira igen h ne csináljak velük olyat hogy tönkremenjenek és már kínomban nem tudtam másra gondolni... a problémák minden egyes számítógéppel a következők voltak... fagyás kék halálozás majd megadták magukat... szoftveresen nem telepítettem ütköző programokat, drivereket, rendszeresen karbantartom őket mind szoftveresen mind hardware-esen is mi lehet a gond?

2013. jún. 4. 18:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

"ilyenkor kikapcsoljuk és áramtalanítjuk a gépeket mert levágnák a villanyórát"

Akkor odabent sincs minden rendben! A nem korszerű hálózat és automata is fincsi dolog még...

"miért másfél-két éves működés után?"

Minden addig jó, amíg el nem romlik... :-) meg eddig bírják a kiképzést, nem pedig 9 évig mint az én codegenem. Ezt nem hencegésből, v. büszkeségből mondom :-), hanem csak összehasonlítási alapként.

Amúgy ez a dolog még nem magyarázza meg a laptopotok problémáját, de sztem az az aksi miatt nem is érzékeny erre. A kékhalál miatt viszont én annál inkább 1.sorban szoftveres, v. max. hardveres problémát gondolnék, és nem áramellátásit.

2013. jún. 4. 20:44
 22/23 A kérdező kommentje:
meg van hogy induláskor kiadja azt hogy COM Surrogate működése leállt
2013. jún. 4. 21:20
 23/23 anonim ***** válasza:

Esetleg:

[link]

Itt is van még róla szó, de ez már angolul van:

[link]

2013. jún. 5. 02:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!