Igaz az, hogy a tablet a jövő?
Húúú, mekkora flame lesz itt. :)
Valakinél kiváltja a pc-t a tablet de a nagy átlagnál kiegészítő eszköz lesz.
Bizony....Könnyebb, kisebb mint egy hordozható pc, népszerű, mert legtöbb tableten a híres, neves android os fut.... Szerintem hátránya, hogy nincs nagy tárhelye(de bővíthetőek)....
Sok tipus van pl 25,000 Ft-ért egy Maxvell 7colost lehet kapni a mediamarkban legfrissebb android os 4.1.1... Vannak drágább pl samsung/acer tipusok,de az más gpssel és bluetoothszal, valamint sim-kártya foglalattal vannak felszerelve..
amennyiben felváltod rá a PC-det, úgy fel fogja
részemről maradok a rendes számítógépnél
Egyelőre a jelenlegi formájában nem. Gépelni nem lehet rajta, kijelzője kicsi, játékot más élmény egérrel és billentyűzettel játszani, hangszórója nem szól szépen.
Igaz, hogy lehet hozzá mindenfélét csatlakoztatni, de akkor már mi értelme?
Főleg, hogy hűtés nélkül nem fog akkora teljesítményt nyújtani, mint egy hűtőkkel ellátott PC.
Aki nem régi PC-s, és megelégszik a tablet nyújtotta játékokkal, gépeléssel, vagy csak netezésre használja a PC-t, és nem csak otthon, nekik persze, hogy a tablet a jövő, de a PC még jó pár évtizedig fent fog maradni.
:))
Köszönöm a válaszokat,szerintem is maradni fog még egy ideig a PC. :)
4. Hozzászólónak teljesen igaza van ....
Sőt az enyém gyakran felmelegszik/túlmelegedik...
Ráadásul mivel nem márkásat vettem, így kaptam egy jó kis android 4.1.1et, de nem kaptam play áruházat, hanem egy semmirekellő "SlideMe marketet".... Hálistennek tudok netről tölteni, nem függök a playtől....
Továbbá egy rongy youtube-ot is találtam előre felrakva, de még az első generációt, és nem lehet frissíteni... Így muszáj voltam kirootolni... Szóval az olcsóbb tipusok is jók azoknak, akik tudják használni/bele tudnak nyúlni....
40k alatt minden tablet sz@r.
Dislikeolhattok, nem nektek volt egy csomó már.
A kijelzőjük valami borzalmas, hardverük hiába erős papíron, valóságban gyenge.
support, stb. 0
"40k alatt minden tablet sz@r.
Dislikeolhattok, stb."
Én már toborzom a csapatot, amelyik megtorolja ezt az eretnek kijelentésedet. Ezrek és ezrek fognak a piroskézre bökni, pont amikor a legkevésbé számítasz rá. Senki sem szeret majd! A Moderátor is a haverunk, felezi a pontjaidat, vuháhá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!