Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Létezik ilyen alaplap?

Létezik ilyen alaplap?

Figyelt kérdés
Tudtok (pontos típust) olyan alaplapot ami lga775 tokozású processzort fogad, és támogat quad core cpu-t, slizhető, drr3-as ramot fogad és lehetőleg intel chippes ?

2013. jún. 3. 21:10
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Mit akarsz SLI-be kötni egy C2Q mellett?
2013. jún. 3. 21:12
 2/8 A kérdező kommentje:
2 db 9600gt-t. És q6600 processzorról van szó.
2013. jún. 3. 21:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Google-be beírod, hogy "s775 sli", és annyit találsz, hogy Dunát tudsz vele rekeszteni.
2013. jún. 3. 21:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Kerestem és igazad van is . De mint írtam DDR3 memória foglalattal kellene és úgy nem igazán találtam csak DDR2 eset. Azért is tettem fel itt a kérdést hátha tud valaki konkrét tipust.
2013. jún. 3. 22:01
 5/8 P.O.C. ***** válasza:
Én úgy tudom hogy az LGA775 -ös korszakban az Intel chipsetek még csak az AMD(ATI) -s Crossfire megoldást favorizálták. Ha ilyen foglalatra SLI -t akarsz Nvidia chipset -est kell nézned. Bár újonnan már lehet nem fogsz találni.
2013. jún. 3. 22:02
 6/8 P.O.C. ***** válasza:

Rákerestem, de Nvidia chipetes -be én se találok olyat, amibe DDR3 -as memóriavezérlő van.

Bocs, de olybá tűnik, hogy amit te akarsz az zsákutca. :(

2013. jún. 3. 22:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen én is úgy vélem hogy nem lesz ilyen és nincs is . Akkor marad 1 db 9600gt :/ .De azért köszönöm a segítséged és az előtted szólóét is.
2013. jún. 3. 22:52
 8/8 BM-Striker ***** válasza:
SLI-hez kellett egy külön chip, az Inel chipset mellé, ezért áltában csak a drágább drabok támogattásk csak az sli-t.
2013. jún. 4. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!