Kontroller csata! Melyik konzol kontrollerét választanátok?
Szempontok:
Pontosság(joy)
Kényelem
Küllem
Az akku meddig bírja
Akinek gyerek kezei,vagy kislány kezei vannak,azoknak jó a PS kontroller.
De egy nagyobb kezű embernek szenvedés,10év tapasztalat bőven elég volt,hogy rájöjjek,a hüvelyk ujjaim fáradtak el nagyon játék közben ezért nem szeretem a PS kontrollert az Xbox360-nál nem tapasztaltam 5-6 év alatt ilyen jellegű problémát.
Mivel kapható az Xbox360 kontrolleréhez (Play & Charge Kitt), nincs olyan probléma,hogy lemerül,mivel játék közben is tölthető.
Még annyit hogy Xbox360 kontrollere iszonyúan jól vissza adja lövöldözős gamek-nál egy-egy fegyver erejét némelyik olyat rúg vissza mint a ló pl.Borderlands 1-2 ,Fallout 3 stb..
A PS kontroller pedig olyan,mintha egy ázott kismacska remegne az ember kezében.
Ez a különbség a nagyobb teljesítményű rezgő motoroknak köszönhető az Xbox360-nál.
Még egy kis érdekesség,az első PS3-as kontrollerekben még rezgés sem volt,azt a funkciót csak a későbbi modellek kontrollereibe tették bele.
Akkor olvas utána a dolgoknak mert nem kamu az első szériás PS3-om kontrollere nem volt rezgős.
Dualshock - PS1 (Vezetékes, Rezgő)
Dualshock2 - PS2 (Vezetékes, Rezgő)
Dualshock3 - PS3 (Wireless, Rezgő)
SixAxis - PS3 (Wireless, Mozgásérzékelős, Nemrezgős)
(Az összes Dualshock rezgős, erre utal a "shock" :D)
A kérdésedből ítélve nem sokat tudhatsz ezekről a dolgokról.
Ha tudnád,nem kérdeznéd én válaszoltam,de nem hazudok kis köcs.g.
Én egy Logitech Dual Action boldog tulajdonosa vagyok. Régen volt PS1-em és PS2-m. De van Nintendo 64-em és Dreamcast-om, sőt volt dolgom Gamecube-al is.
Én a PlayStation féle controllert szeretem a mai napig a legjobban. A D-padjuk abszolút nyertő és PONTOS. Az analóg viszont jobb az Xbox360-on, igaz, a PS-é is teljesen használható. Személy szerint a Gamecube controllert is nagyon szeretem, nagyon kézbe simul, csak a d-padja nagyon kicsi szegénykének.
PC-re mai napig a Logitech féle PS dizájnú kontrollereket szeretem. Van egy jó kis hybrid is, [link] - Xbox360 gombok és talán kompatibilis is vele, de PS formájú. Abszolút nyerő lenne nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!