Mekkora a különbség egy Ps3 12GB és egy Ps3 120GB között?
Az érdekelne, hogy mekkorát érdemes venni, és hogy ezek úgy mekkorának számítanak
Pl.:hogy nincs értelme a 12GB-osnak mert éppenhogy egy játékra elég, vagy mondjuk bőven elég a 12GB-os is
Azért érdekelne, mert egyáltalán nem értek ehhez.
És a különböző ps3-as szolgáltatások mennyi helyet foglalnak?
És akkor mekkorának lenne értelme?
Rakat ilyen kérdés van az oldalon nem értem minek kiírni még 1 ilyen kérdést...ráadásul hülyeség is h mi a kül 12gb és 120 között....108gb...
Mint már a többi kérdésbe le van írva vannak játékok amihez kell telepíteni hdd re dolgokat (kötelező) van olyan game ami 100mb van olyan 2-3 gb.. és a legnagyobb amit én láttam az a Tekkennél volt 7gb...
Ezért nem ajánlják a 12gb-ot mert 1-2 játékot felteszel és azt írja h tele van...
A hdd-t te is kicserélheted szal ha 12gb veszel mert "olcsóbb" és veszel bele nagyobbat.
De 10ezer a különbség és annyiért már 500gb kapsz szal sztem megéri a +ezer forint..
Akkor amire kellhet még a Hdd:
Zene/film/kép
Illetve ami fontos még a DLC illetve a demo/vagy full gamek megvásárlása...
Röviden: 12gb kevés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!