Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Asus X55U-n mennek a 2011/12/1...

Asus X55U-n mennek a 2011/12/13-as játékok?

Figyelt kérdés
2013. jún. 2. 22:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ne vedd meg az Asus laptopot , tényleg nagyon rossz !Az asztalit nem fogod tudni hurcolni, a kérdésed alapján arra gondoltam hogy neked mindenképpen laptop kell, játékra tényleg jobb az asztali.
2013. jún. 3. 17:06
 12/15 A kérdező kommentje:
Én most abban a helyzetben vagyok hogy most ballagok és koleszba megyek ahova én szeretnék vinni magammal egy notebookot hogy tudjunk majd haverommal videókat csinálni normálisabb játékokról is. És mivel csak hétvégente leszek itthon azért lenne jobb egy note de olyan note amin lehetne játszani az már drágább mint amit én szánnék egy laptopra. Pl 130e-ből tudnék venni olyan PC konfigot amin mennének 200%-ra azok a játékok amiről majd szeretnék/nénk videókat csinálni de mivel PC-t koleszba nem tudok vinni ezért csak itthon hétvégenként tudnák/nánk készíteni anyagot. De egy asztali gépnek is örülnék (ki nem örülne) mert ezen biztos hogy mennének a játékok. És ezért nem tudom hogy most mi legyen. PC-re költenék 130-140e-t notera csak 100-110-120 max. (vesszők kimaradtak xD)
2013. jún. 3. 17:28
 13/15 A kérdező kommentje:
Amúgy miért rossz az asus? vagymi rossz van benne?
2013. jún. 3. 17:51
 14/15 BM-Striker ***** válasza:

Nwtbook-ba való kis teljesítményű procszzor van benne, Simcity-re nem elég.

Játékta alkalmas notebook-ok 140-től kezdődnek.

[link]

Egy ilyennel már menne a simcity.

2013. jún. 3. 18:30
 15/15 anonim ***** válasza:

"Amúgy miért rossz az asus? vagymi rossz van benne?"

Nagyon gyenge minőségű anyagokból van összerakva, ezért nem túl tartós, gyakori az ebből fakadó alaplap hiba.Érdemesebb olyat venni ami jól össze van rakni, mivel hurcolni is szeretnéd

2013. jún. 3. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!