Melyik szamitogep konfig a legjobb? A legjobbon mennek az ujabb jatekok mint a nfs shift 1-2 the run underground 2011, assasins creed 2-4, cod bo-mw3, bf 3,
Figyelt kérdés
BCGROUP BASIC WIN7 ATI RADEON HD 6450 1GB DDR3 grafikus kartyaval: [link]
BC GROUP LEGIONAR PLUS: [link]
BCGROUP PC MICROSOFT Sempron 145: [link]
BCGROUP AMD PRO: [link]
BC GROUP LEGIONAR PLUS ATI RADEON HD 6450 SA 1GB DDR3 grafikus kartyaval: [link]
Altos Ranger: [link]
Altos Hornet: [link]
Altos Raider: [link]
Altos Eko Racing: [link]
Altos Orca: [link]
AMD Athlon II X2: [link]
2012. febr. 22. 10:06
1/5 rokkisz válasza:
Én a helyedben összerakott gépet nem vennék. Inkább írd le, hogy mennyit szánnál rá és meglátom mit tehetek. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Szerbiaban lakom szoval semmit sem fogsz birni tenni.A szuleim meg nem mennek at a magyarokhoz hogy vegyenek 1 gepet nekem.Szoval ilyen osszerakottat kell vennem nincs mas valasztasom:(
2012. febr. 22. 10:54
4/5 anonim válasza:
Csodát egyiktől se várj :/ Első ránézésre az utolsó az amit én esélyesre ítélek, ezt tudod majd bővíteni esetleg, akár több magos AMD AM3-tokozású processzorral, ramot is tudsz venni bele, abból 4 giga 1333MHz-s elég, a videókártyáról nem tudok mit mondani, ha úgy adódik azt is cserélném. Holnapra átnézem a konfigokat kicsit tüzetesebben, mert itt melóhelyen le van korlátozva a net. De a felsorolt játékok többsége futna azon a konfigon, az NFS-ekre nem esküszöm meg a BF3-ra sem, de az AC és a MW1,2,3 az tutira futna.
5/5 anonim válasza:
Előző vagyok átnéztem őket itt gyorsan, a Raider is egy jól hangzó cucc, előnye, hogy a prociban van a videóvezérlő chip, ez egyben a hátránya is, egy dedikált videókártya kéne bele, lehetőleg olyan ami képes dual üzemmódban üzemelni a prociban lévővel, az elég erős lenne, hogy vigye a játékokat, csodát ne várj mint mondtam:/ De ha ebből kell gazdálkodnod akkor a Raider, ezt is tudod majd fejleszteni ha úgy van, de ebbe vegyél egy VGA-t pl.: egy HD 6xxx szériásat, ne a legütősebbet mert azt a proci nem tudja kihajtani, az üzletben biztosan adnak tájékoztatást és tanácsot arról, hogy milyen videó kártyával üzemel dualban. Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!