Melyik bakancs a legjobb? Steel, Shellys, HD, Underground?
Steel azért nem jó, mert elreped a talpa, főleg ha "balhé" van, könnyen cserben hagyhat.
Shellys. Szuper márka!
Heavy Duty, ugyanazt lehet elmondani róla, mint a Steelről.
Underground, ez szuper márka, nagyon tartós, főleg ha jól kezeled. Más kérdés hogy rohadt drága.
:)
köszi a választ :)
shellysre gondoltam én is,csak hát arról sokan azt mondják hogy nagyon hamar leválik a talpa :S
barátomnam undergroundja van,tényleg tartós masszív meg minden,de nekem nem tetszik a hosszú orra.
steelről még nem hallottam semmit,HD-ről szintén.
Hát, nekem Steel volt/van, két évig bírta, most már azért a sok koncert megviselte, bár az másik dolog, hogy már fél éve nem volt a lábamon. :S
L, 18
Nekem shellys-em volt, 3 évig hordtam, aztán lett egy kis pénzem -ezért vettem egy ujat,de a régit simán hordta még ismerősöm. Aztán az ujat hordtam kb2hétig, és vettem egy magassarkut.Ugyhogy ha érdekel egy 38as, fekete, 10soros vadonatuj shellys bakancs írj. lorien88@citromail.hu
Képeket is küldök! :D
1. válaszoló vagyok. Hülyeség hogy leválik a talpa a Shellysnek. Illetve nincs kizárva, de nagyon nem jellemző rá, ugyanis talán ebben a bakancsban vannak a legerősebb csavarok, amik mellesleg nem is korrodálódnak (nem rozsdásodnak).
Legalábbis ezt hallottam. Egyik haveromat 7 évig szolgálta egy ilyen bakancs. És nem 2 évig :)
hát akkor shellys :D
am létezik lilában?mármint lila lila szal nem az a bordó amit sokan lilának mondanak. 1x láttam 1csajon ilyen lilát de boltokban sehol nem láttam.rózsaszínt már igen XD de lilát még nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!