Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik bakancs a legjobb?...

Melyik bakancs a legjobb? Steel, Shellys, HD, Underground?

Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 20:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Steel azért nem jó, mert elreped a talpa, főleg ha "balhé" van, könnyen cserben hagyhat.

Shellys. Szuper márka!

Heavy Duty, ugyanazt lehet elmondani róla, mint a Steelről.

Underground, ez szuper márka, nagyon tartós, főleg ha jól kezeled. Más kérdés hogy rohadt drága.

:)

2009. jún. 29. 21:05
 2/22 A kérdező kommentje:

köszi a választ :)

shellysre gondoltam én is,csak hát arról sokan azt mondják hogy nagyon hamar leválik a talpa :S

barátomnam undergroundja van,tényleg tartós masszív meg minden,de nekem nem tetszik a hosszú orra.

steelről még nem hallottam semmit,HD-ről szintén.

2009. jún. 29. 21:16
 3/22 anonim ***** válasza:

Hát, nekem Steel volt/van, két évig bírta, most már azért a sok koncert megviselte, bár az másik dolog, hogy már fél éve nem volt a lábamon. :S

L, 18

2009. jún. 29. 21:39
 4/22 anonim ***** válasza:

Nekem shellys-em volt, 3 évig hordtam, aztán lett egy kis pénzem -ezért vettem egy ujat,de a régit simán hordta még ismerősöm. Aztán az ujat hordtam kb2hétig, és vettem egy magassarkut.Ugyhogy ha érdekel egy 38as, fekete, 10soros vadonatuj shellys bakancs írj. lorien88@citromail.hu

Képeket is küldök! :D

2009. jún. 30. 01:49
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

1. válaszoló vagyok. Hülyeség hogy leválik a talpa a Shellysnek. Illetve nincs kizárva, de nagyon nem jellemző rá, ugyanis talán ebben a bakancsban vannak a legerősebb csavarok, amik mellesleg nem is korrodálódnak (nem rozsdásodnak).

Legalábbis ezt hallottam. Egyik haveromat 7 évig szolgálta egy ilyen bakancs. És nem 2 évig :)

2009. jún. 30. 07:46
 6/22 A kérdező kommentje:

hát akkor shellys :D

am létezik lilában?mármint lila lila szal nem az a bordó amit sokan lilának mondanak. 1x láttam 1csajon ilyen lilát de boltokban sehol nem láttam.rózsaszínt már igen XD de lilát még nem.

2009. jún. 30. 09:17
 7/22 anonim ***** válasza:
Az nem Shellys volt, hanem Steel. De tudok oldalt mutatni ahol vehetsz minden féle színűt, szerintem lila is van (bár nem biztos!) De mindez nem shellys hanem Steel.
2009. jún. 30. 09:26
 8/22 A kérdező kommentje:
steel-boots.hu ? vágom.de ott sincs lila.
2009. jún. 30. 09:37
 9/22 anonim ***** válasza:

Nem.

[link]

Nézd végig mindet, elején vannak más bakancsok, de aztán csak Steel.

2009. jún. 30. 09:44
 10/22 A kérdező kommentje:
megnézem köszi.
2009. jún. 30. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!