Melyik bakancs a legjobb? Steel, Shellys, HD, Underground?
Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 20:52
11/22 A kérdező kommentje:
nagyrészt ugyanazok vannak mint a steel-bootson.de azért köszi.
2009. jún. 30. 09:49
12/22 anonim válasza:
Értem. Mást így nem tudok, de ha találok valamit belinkelem, oks?
13/22 A kérdező kommentje:
oksa köszi :)
2009. jún. 30. 10:44
14/22 anonim válasza:
Nekem Shellys van és tökjó. Évek óta semmi baja. Hát az Underground...nővéremnek az volt, és pont h annak vált le hamar a talpa :D Mondjuk sztem csúnyább is kicsit.
15/22 A kérdező kommentje:
hát igen,kinézetre nekem se tetszik annyira.
2009. júl. 2. 20:15
16/22 anonim válasza:
nekem Shellys van és nagyon jó :D sztem azt vegyél. nagyon szeretem és nagyon jól bírja. 1 éve vettem és olyan mint új korában, csak 2 karcolás van rajta amit koncerten kapott szegényke :D
17/22 anonim válasza:
Nekem már 3 éve van egy 15 soros Steel bakancsom és semmi baja, a talpa sem jött föl pedig 3 éve minden nap használom kivéve nyáron. Én csak ajánlani tudom, szerintem a 4 márka közül a Steel néz ki a legjobban.
18/22 anonim válasza:
Nekem két és fél éve van steelem. Én nem ajánlom. Nagyon kényes! A sarka gyorsan kopik, a talpa hamar felválik, a bőre nagyon könnyen kiszárad és berepedezik. Legyen inkább Shellys, vagy Red Rooster.
19/22 anonim válasza:
nekem shellysem van, pont ma 1 éves és nagyon jól bírja a strapát, talpa nagyon kicsit van csak megkopva az orra meg a sok rugdosástól kopott le és a kérdésedre, hogy melyik a lila. hát. lila nincsen viszont van feketés-bordó ami ugye bordóra kopik, enyém is olyan és tényleg van egyhe lilás árnyalata. de lehet kapni kifejezetten bakancsokra bőrfestéket, utána kell érdeklődni, hogy hol meg hogy milyen szinekbe lehet kapni :) remélem segítettem.
20/22 anonim válasza:
Nekem 2002 óta van meg a SHELLY'S bakancsom. Túlélt számos szigetet, Motoros találkozót, évente kb 20-30 koncecrtet és 5 azaz )ÖT telet. Volt 1 év amikor keveset használtam és sajnos olyan helyen volt ami miatt kiszáradt a bőr. Egyszer kellett talpaltatni, mert a sarka elkopott kicsit, de ezen kívül ki..ott tartós és megbízható. Sajnos a kiszáradás miatt most már több helyen eltört és szétszakadt a bőr, de 8 év után ennyi azért sztem belefér, ráadásul nagyrészt az én hibám, hogy megadta magát. Én mindenkinek EZT a márkát ajánlom, mert alig drágább mint a STEEL, viszont sokkal tartósabb HA rendszeresen ápolod és karban tartod!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!