Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyiket lenne érdemesebb...

Melyiket lenne érdemesebb megvenni?

Figyelt kérdés

Nos videokártyát szeretnék vásárolni a számitogépembe.

Leginkább játékokra használnám a gépet,a többi adat jó megfelel a gépigénynek de a videokártya nem.

Ezért videokártyát vásárolnék max 20- 30 ezer forint közötti árban. Olyan kéne ami lehetöleg támogatja a Dx11 et, és Nvidia által gyártott.

Most nem rég kinéztem magamnak eggyet:

Nvidia GeForce GTX 670 -2 GB

Ennek az ára komolyan 100 ezer vagy csak én értettem félre valamit?

Mostani videokártyám:

Nvidia GeForce 9800 GT- 1GB ezt szeretném lecserélni.

Ismeröseimtöl kértem tanácsot azt javasolták hogy vegyek inkább Xbox 360 at 70 ezerért mint hogy egy normális videokártyát 100 ezerért.

A kérdés az lenne hogy van e olyan videokártya ami nem kerül 30 ezernél többe és támogatja az új directx et?

Vagy szerintetek melyik érné meg jobban? Egy új vga vagy egy xbox 360 ?

2013. jún. 1. 08:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100k-ért jobban megéri a HD 7970 ami sokkaljobb a gtx nél de 80k-ért kapsz 7950 et is
2013. jún. 1. 09:29
 12/12 anonim ***** válasza:

Playstation 4 és xbox one még nincsenek piacon(legalábbis nem itthon) szal csak jósolni lehet az árukat.

A legolcsóbb xbox 50000-től felfelé.

playstation-t nem tudom biztosan de kb az is.

2013. jún. 1. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!