Melyiket lenne érdemesebb megvenni?
Nos videokártyát szeretnék vásárolni a számitogépembe.
Leginkább játékokra használnám a gépet,a többi adat jó megfelel a gépigénynek de a videokártya nem.
Ezért videokártyát vásárolnék max 20- 30 ezer forint közötti árban. Olyan kéne ami lehetöleg támogatja a Dx11 et, és Nvidia által gyártott.
Most nem rég kinéztem magamnak eggyet:
Nvidia GeForce GTX 670 -2 GB
Ennek az ára komolyan 100 ezer vagy csak én értettem félre valamit?
Mostani videokártyám:
Nvidia GeForce 9800 GT- 1GB ezt szeretném lecserélni.
Ismeröseimtöl kértem tanácsot azt javasolták hogy vegyek inkább Xbox 360 at 70 ezerért mint hogy egy normális videokártyát 100 ezerért.
A kérdés az lenne hogy van e olyan videokártya ami nem kerül 30 ezernél többe és támogatja az új directx et?
Vagy szerintetek melyik érné meg jobban? Egy új vga vagy egy xbox 360 ?
Hát pl: Crysis 3,Far Cry 3,Black ops 2,meg majd a Gta V ilyesmi stilusú játékokkal szeretnék játszani.
Tudom hogy kevés az hogy ha csak max 30 ezret szánok egy kártyára,de sokan azt mondják hogy ha vennék 100 ezerért ujat az is el avulna 4-5 év mulva.
Hát nem tudom hogy az Xbox el e avulna vagy sem,konzolom még soha nem volt.
Másoktol azt halottam hogy 6 éves xboxal pörgessék az alábbi játékokat amit felsoroltam.
Miért az mennyibe kerül?
Vagy a ps3 nál vagy az xbox360 nál mi a helyzet, az mennyiért kaphato?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!