Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek melyik HDD-t...

Szerintetek melyik HDD-t érdemesebb megvenni?

Figyelt kérdés

Egy árban vannak:

3 év gari : TOSHIBA 3TB 7200RPM SATA-600 64MB DT01ACA300

1 év gari : SEAGATE 3TB 7200RPM SATA-600 64MB ST3000DM001

Rendszernek és adattárolásra is lenne használva.

Köszönöm!

2013. ápr. 9. 12:02
 1/9 anonim válasza:
vélemény és márkatapasztalat szerint a Seagate, bár Toshiba hdd-m nem volt még szval azt nem tudom mennyire bírja.
2013. ápr. 9. 12:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Az a gari különbség eléggé a Seagate felé billenti a mérleget, nem szokott sok probléma lenni vele tapasztalatom szerint, viszont arra nyomatékosan felhívnám a figyelmedet, hogy NEM érdemes rendszerre is ezt használni! Akkor sem, ha külön partíción van, mert akkor is egy hardver! Adataid rovására mehet!
2013. ápr. 9. 12:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Semmiképp nem Toshiba.
2013. ápr. 9. 12:14
 4/9 anonim ***** válasza:
mindenképp a 3 év garanciával venném...
2013. ápr. 9. 12:14
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

2-esnek: A 3 év a Toshiba-ra van. Igen, dilemma ez, hogy szabad-e rendszernek és adatoknak egy vinyón lenni, mondjuk az biztos, hogy "csak" filmek lennének rajta, nem pedig pótolhatatlan adatok. Azokat több helyen tárolom!

3-asnak: Állítólag A Toshiba is szegről-végről WD. A Hitachi kiszállásával a WD a Toshibának adta át ezt a részleget, így hallottam.

Te miért nem ajánlod a toshibát?

Köszi!

2013. ápr. 9. 12:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Jogos.. elnéztem :) én a helyedben a több garival rendelkezőt venném... viszonylag sok vinyóval van dolgom, de a Toshibák sem jönnek vissza többet mint más... a Hitachikkal volt sok gond.
2013. ápr. 9. 13:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Én pedig úgy tudom, hogy a Seagate pedig a Samsung-ot vette meg, és Samsung-Seagate néven fut. Azért nem ajánlom a Toshibát, mert jobban bízok a Samsungba, még nekem nem volt vele problémám.
2013. ápr. 9. 13:58
 8/9 A kérdező kommentje:

Így van, az biztos, hogy a Samsung-ból lett a Seagate, ezt én is így tudtam, megvették.

Van konkrét rossz tapasztalatod a Toshiba-val? Az a 3 év gari mégsem 1, tehát csábító!

Köszi!

2013. ápr. 9. 14:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Nincs rossz tapasztalat, talán az előítélet....Nem tudom, miért. A Samsungot jobban szokták vinni.
2013. ápr. 9. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!