Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Macbook White ismertetés...

Macbook White ismertetés számomra?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy macbook white-ot használtan, ára elérhető, 60ezerért elég sokat láttam. de az a baj h ezekben nem vagyok otthon, elmondanátok milyen fajták vannak belőle? típus, méret, memória, akksí idő mennyi az optimális , meg ilyen általános infók ezekről a gépekről. köszönöm (csak a macbook whiteról)

(más nem érdekel, tudom h vannak sokkal jobbak meg minden...)

2013. máj. 27. 20:04
 1/10 anonim ***** válasza:

google

[link]

sajat velemeny : linux alapu az IOS, akkor inkabb android

vagy netan windows .....

2013. máj. 27. 20:09
 2/10 A kérdező kommentje:

eddig én is eljuottam... de ebből van több fajta is és nem tudom mi lehet a különbség..

saját vélemény: van windowsom, van androidom, kell egy mac is...

2013. máj. 27. 20:11
 3/10 anonim ***** válasza:

nem a bankszamladon mulik egy rendszer hasznalhatosaga...kapsz egy Mac-et ,amin IOs van utana mindent megvehetsz hozza ,mert az Apple ebbol el es milyen jol es gyakorlatilag lesz egy linuxod ,mert az az alapja.

sajat velemeny folytatasa: van windows-om tobb is , van androidom ( a heten kaptam kezhez) ,van "mac-em" : Ipad ( ami jailbrake nelkul egy szartalicska)

2013. máj. 27. 20:21
 4/10 MSC ***** válasza:
ez tetszik minden ből legyen. ha rám hallgatsz apple cuccot nem veszel egy kuva drága nem tud többet mint bármi más másrészt semmivel sem kompatibilis itthon egyre jó a mac net és world sluss lehet hogy gyors meg jól nézki nem vitatom. de használhatatlan. és windows illet az új linuxok szemszögéből meg közelítve teljesen más minden másképp van és minden máshol van. ja és ezt mondom úgy hogy használok több linux és windows rendszert plusz egy ismerősömnek is macje van és sok szor használom de fel is adom.
2013. máj. 27. 22:10
 5/10 anonim ***** válasza:

Sok laikus hozzászóló, látszik, közük nem volt soha mac-gépekhez..

Kezdjük ott, hogy ios iphone-ra van. Mac-re osx van, azon belül a legfrissebb most a Mountain Lion.

Kérdező: a 60ezres mb white a legelső inteles gép lehet. Ne vedd meg! Lassú már, még a legoptimálisabb oprendszerrel, a Snow Leoparddal is az. Az akkujuknek a gépeknek már rég halott. Ráadásul szériahibásak is; a fehér szín besárgul, valamint a topcase reped, tervezési problémák és anyagfáradás miatt. A belsejéről ne is beszéljünk, ezek tipikusan a CoreDuo-s 1-2gb ram-os jószágok; manapság a youtube is kifekteti őket.

Manapság használt mac laptopot csakis unibody (fém-) házzal érdemes venni.

2013. máj. 28. 14:33
 6/10 anonim ***** válasza:
MSC: az ismerősöd mac-je helyett inkább a nyelvtan és helyesírási szabályzatokat "használd". És ne add fel.
2013. máj. 28. 14:34
 7/10 A kérdező kommentje:

nem azt kérdeztem hogy kinek mi a véleménye a macről... de köszönöm... abszolút feleslegesen gépeltetek...

14:33asnak köszönöm, te normálisan a kérdésre válaszoltál!!!

2013. máj. 28. 18:15
 8/10 anonim válasza:

14:33as

MacBook White-m van, 10.6.8-as rendszerrel, és teljesen jól tudom használni, nem lassú, tökéletesen gyors, és nem akasztják meg a youtube videók... sőőőt... fullHD-ben nézek filmeket rajta.

Évek alatt egyedül ventilátort kellett benne cserélni. Tökéletesen megállja a helyét ma is. Szóval cáfolnám azt, hogy nem jó gép.

2013. jún. 15. 23:10
 9/10 anonim válasza:
Az lemaradt, de az akkumlátor 4-5órát kibír... és az eredeti van benne.
2013. jún. 15. 23:12
 10/10 Tóth Dávid Simon válasza:
Tudom, ez már igen késői válasz, viszont a kedves 3. válaszolónak írnám, hogy a MacBook-okon, iMac-eken, stb.. nem iOS, hanem MAC OS fut, ami egy sokkal "szabadabb" szoftver, mint az elsőként említett. Itt nincs az ember rákötelezve arra, hogy vagy JailBreak-eltesse a készülékét, vagy pedig rengeteg pénzért kell mindent megvásárolnia, hanem ha úgy gondolja az ember, hogy az App Store megbízhatóbb, mindig hozza a frissítéseket, stb.., akkor megveszi az adott applikációt az arra kijelölt online áruházban (iTunes/App Store), ha pedig nem ér neki annyit az egész, nem számít, hogy éppen a legújabb verziója lesz-e meg az alkalmazásnak, akkor egy-két kattintással letölti az internetről. Viszont nekem is egy MacBook White 3.1 (2007)-em van és a korának ellenére az akksi kivételével minden hozza a maximumot. Teljesen gyors, élvezhető a használata, stb. Én csak ajánlani tudom. Viszont a kérdésedre válaszolva: nem nagyon van belőle többféle, igazából itt csak a verziókat szokták gyakran megkülömböztetni (3.1, 7.1, 4.1, stb..), de azért ezt nem kell úgy érteni, hogy minél újabb a laptop, annál jobb is, mert nem. Az "új" MacBook white 7.1 az már sokkal közelebb áll bizonyos pontokon a tökéletességhez, mint a 3.1 (touchpad egyben van már a "kattintó" résszel, gumiperem a kijelzőn körbe, lekerekített oldalak..) de ez csak a készülék vizuális megjelenésén dob nagyot, műszakilag mindegyik 10/10. Ha teheted, vedd meg FELTÉTLENÜL, ha pedig már meg tetted, akkor azt ne add ki a kezeid közül sohasem! :-)
2014. ápr. 11. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!