Macbook White ismertetés számomra?
Szeretnék venni egy macbook white-ot használtan, ára elérhető, 60ezerért elég sokat láttam. de az a baj h ezekben nem vagyok otthon, elmondanátok milyen fajták vannak belőle? típus, méret, memória, akksí idő mennyi az optimális , meg ilyen általános infók ezekről a gépekről. köszönöm (csak a macbook whiteról)
(más nem érdekel, tudom h vannak sokkal jobbak meg minden...)
eddig én is eljuottam... de ebből van több fajta is és nem tudom mi lehet a különbség..
saját vélemény: van windowsom, van androidom, kell egy mac is...
nem a bankszamladon mulik egy rendszer hasznalhatosaga...kapsz egy Mac-et ,amin IOs van utana mindent megvehetsz hozza ,mert az Apple ebbol el es milyen jol es gyakorlatilag lesz egy linuxod ,mert az az alapja.
sajat velemeny folytatasa: van windows-om tobb is , van androidom ( a heten kaptam kezhez) ,van "mac-em" : Ipad ( ami jailbrake nelkul egy szartalicska)
Sok laikus hozzászóló, látszik, közük nem volt soha mac-gépekhez..
Kezdjük ott, hogy ios iphone-ra van. Mac-re osx van, azon belül a legfrissebb most a Mountain Lion.
Kérdező: a 60ezres mb white a legelső inteles gép lehet. Ne vedd meg! Lassú már, még a legoptimálisabb oprendszerrel, a Snow Leoparddal is az. Az akkujuknek a gépeknek már rég halott. Ráadásul szériahibásak is; a fehér szín besárgul, valamint a topcase reped, tervezési problémák és anyagfáradás miatt. A belsejéről ne is beszéljünk, ezek tipikusan a CoreDuo-s 1-2gb ram-os jószágok; manapság a youtube is kifekteti őket.
Manapság használt mac laptopot csakis unibody (fém-) házzal érdemes venni.
nem azt kérdeztem hogy kinek mi a véleménye a macről... de köszönöm... abszolút feleslegesen gépeltetek...
14:33asnak köszönöm, te normálisan a kérdésre válaszoltál!!!
14:33as
MacBook White-m van, 10.6.8-as rendszerrel, és teljesen jól tudom használni, nem lassú, tökéletesen gyors, és nem akasztják meg a youtube videók... sőőőt... fullHD-ben nézek filmeket rajta.
Évek alatt egyedül ventilátort kellett benne cserélni. Tökéletesen megállja a helyét ma is. Szóval cáfolnám azt, hogy nem jó gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!