Mi lenne jobb számomra 660 vagy 660ti?
Előre leszögezném más VGA-k nem érdekelnek azonos árkategóriában sem. Szóval gyengébbek kedvért: AMD (ati) kártyák nem érdekelnek bármenyire is legyenek jók.
Jelenleg egy gigabyte GTS 250 OC-m van amit szeretnék lecserélni, ammi eddig nagyon jó szolgálatot tett mivel a cysis 2 is szépen ciripelt raja élsimítás nélkül, meg a maffia is elfutott raja fullon akadás mentesen physx-el. Az egyetlen gond vele hogy nem dx 11-es és az új játékoknak már kezd kevés lenni állítgatni kell a beállításokat hogy ne akadjon High beállításoknál…
Amire nekem kellene az új VGA hogy hétvégente eltudjak játszadozni , meg a jövőben megjelenő GTA 5 és witcher 3, esetleg Maffia 3 elfusson rajta nem több…
Én erre a célra Gigabyte GV-N660OC-2GD néztem ki magamnak.
Jelenlegi gépem:
Alaplap: Gigabyte GA-EX58-UD5
CPU: Intel core i7 930 jelenlegi órajele 3,2 Ghz (nem én állítottam be)
Ram: 15GB KINGSTON HYPERX DDR3 1600MHz Non-ECC CL9 (9-9-9-27)
VGA: Gigabyte GV-N250OC-1GI 1GB
HDD: samsung ssd 840
Igazság szerint az érdekelne, hogy a 660 ti valóban megér e 25.000 ft-vel többet mint a 660, habár saját véleményem szerint 80.000 ft sok egy videokártyáért 60 e még elmegy… És az is érdekel, hogy az általam fent említett 660-av VGA céljaimnak megfelel e?
Aki meg leírja különbséget vagy tapasztalatait mind két VGA típusról az előre is megköszönném.
660ti erősebb, ha ennyire jövőre tervezel mindenképp azt vedd.
(Azt csak így jegyzem meg, hogy 85k egy 7950...)
"habár saját véleményem szerint 80.000 ft sok egy videokártyáért 60 e még elmegy…"
És nem szeretnél AMD-t. A 7870-nek a teljesítménye azonos a 660 ti-ével és 20K-val olcsóbb. Tehát magyarán 60K környékén mozog. És sokallod a 80-at. De ha mindenképp Nvidia kell akkor 660ti. Bár én nem adnék 20ezernél többet, ha van egy azonos teljesítményű AMD társa.
AMD kártyákkal fenntartásaim vannak, és a physx számomra fontos mivel a maffia 2 játék nagyon megfogott. De köszönöm a gyors reakciótokat.
Nézegettem teszteket én is melyik jobb melyik nem, de nagyon nem fedik a valóságot, sajnos ez tapasztalat.
Helyedben HD7870XT t vennék
kapni 60 és 70 közt is vagyis 70ezer alatt
és 7970 szintjére is felhúzható majdnem
és hát 7970 az a GTX680 párja
még 680 van kb. 120ért tán legolcsóbb? de tán 130 is 7970 meg 100-110 körül kb.
addig ezt jóval olcsóbban megkapod és tuningolva mindenre elég
de hát te tudod...
PhysX meg már rég halott dolog
egy két észrevehetetlen látvány elemhez kel aminek semi értelme de ez is a te dolgod
és ez a PhysX teljesen megszünik a jövöben nagyon nagy valószinüségel
és fizikai megoldása AMD/Intel nek is van szóval ezen nem múlik csak a kimondot PhysX es játékokon amiböl nem mondhatni hogy sok lene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!