Ez a laptop jó megfelelő lenne a számomra?
A laptop: [link]
Felhasználási körök: komolyabb játékok,munka,internetes információ gyűjtés, multimédiás használat (film nézés,zene hallgatás), közösségi oldalak használata (facebook Skype).
Komolyabb játék alatt mit értesz pontosan?
Amúgy hardverileg elég jónak néz ki, de mivel az ára ennyire alacsony, a minőségét megkérdőjelezném. Pláne, hogy asus gépről van szó.
Én két esetben is csalódtam az asusban.
Ha nem tervezed hosszú távon használni, csak iylen 4-5évig max, akkor jó lehet.
Bár a hűtésére kíváncsi vagyok, ugyanis dell inspiron 17-esek fém házzal túlmelegednek Core i 7 mellett.
Komolyabb játékokhoz nem a proci, hanem a vga a fontosabb, hogy erős legyen. Illetve a procinak is elégnek kell lennie a vga-hoz, de ez egy másik történet. :D
Szal erősebb vga-val keresgélnék, ha játék is szóba kerül.
(csak tudnánk, kinek mi a komolyabb játék o.O )
A komolyabb játékok alatt a Batterfield3,Slender the Arrival ,Crysis 3, és GTA 5 (ha majd kijön szeptembetben) értem , elvezhető grafikán!
Ha ez a lpatop nem megfelelő a felhasználási köreimnek akkor kérlek ajánljatok egy jobbat !
Toshibák között nézz még szét, ugyan ilyen hirdető felületen láttam 16GB RAM-al i7- procival, meg 2GB-os VGA-val 240-ért egy pár gépet,na az elég erős.
De szerintem ez is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!