HP 650 Windows 7 lehetséges?
Sziasztok a kérdés nem mond sokat, de én annál inkább. :D
Szóval a következő lenne a kérdésem, elég sok helyen olvastam, hogy a Windows 8-at amit gyárilag tesznek rá le akarják cserélni Windows 7-re. Érdemes tényleg lecserélni vagy inkább várni kell-e a programokra, és a frissítésekre? És fel lehet-e egyáltalán telepíteni a Windows 7-et mert azt halottam hogy előfordulhat, hogy nem lehet.
Várom az értelmes válaszokat, kérlek ne Troll-kodjatok, fel illetve lepontozok, attól függően értelmes-e a válasz vagy sem.
Felesleges lecserélni, lényegében ugyanúgy tudod használni, mint a win7-et, ráadásul az oprendszer ára is be van építve a laptopba.
Milyen programokra kell várni?
A probléma eredetileg úgy kezdődött hogy a barátnőm szerette volna a youtube.com-ot nézni és a Firefox nem akarta lejátszani a videót, csak egy fekete kocka jelent meg rajta, hiába tette fel a megfelelő programot akkor sem akarta megnyitni, és ennek kapcsán olvastam sok olyan hozzászólást az interneten hogy sokan inkább lecserélték Windows 7 re ezért is tettem fel ezt a kérdést.
Rendben van akkor nem cserélem le, várok még vele és tesztelem. Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!