Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » HP 650 Windows 7 lehetséges?

László22 kérdése:

HP 650 Windows 7 lehetséges?

Figyelt kérdés

Sziasztok a kérdés nem mond sokat, de én annál inkább. :D

Szóval a következő lenne a kérdésem, elég sok helyen olvastam, hogy a Windows 8-at amit gyárilag tesznek rá le akarják cserélni Windows 7-re. Érdemes tényleg lecserélni vagy inkább várni kell-e a programokra, és a frissítésekre? És fel lehet-e egyáltalán telepíteni a Windows 7-et mert azt halottam hogy előfordulhat, hogy nem lehet.

Várom az értelmes válaszokat, kérlek ne Troll-kodjatok, fel illetve lepontozok, attól függően értelmes-e a válasz vagy sem.

2013. máj. 27. 14:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Felesleges lecserélni, lényegében ugyanúgy tudod használni, mint a win7-et, ráadásul az oprendszer ára is be van építve a laptopba.

Milyen programokra kell várni?

2013. máj. 27. 15:04
 2/2 A kérdező kommentje:

A probléma eredetileg úgy kezdődött hogy a barátnőm szerette volna a youtube.com-ot nézni és a Firefox nem akarta lejátszani a videót, csak egy fekete kocka jelent meg rajta, hiába tette fel a megfelelő programot akkor sem akarta megnyitni, és ennek kapcsán olvastam sok olyan hozzászólást az interneten hogy sokan inkább lecserélték Windows 7 re ezért is tettem fel ezt a kérdést.

Rendben van akkor nem cserélem le, várok még vele és tesztelem. Köszi

2013. máj. 28. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!