Windows 8 élményindexben 9,9 es skálán a hd 7970 es videokártyám "csak" 8,2 pontot kapott, lehetséges ez?
Figyelt kérdés
válaszotokat előre is köszönöm.2012. dec. 26. 10:28
1/7 anonim válasza:
Hogy lehet ilyen szar kártyád nem is értem.
2/7 anonim válasza:
Nem, az biztosan elírás. A win 8 élményindex magyarázatánál ott van, hogy a HD 7970-es kártyák kizárólag 9.8-as pontot kaphatnak.
Komolyan alsó tagozatban már annak van nagyobb riszpektje, akinek magasabb az élmény indexe?
3/7 Rasta Joint válasza:
Az élmény index kb arra jó, hogy megtanítja neked a számokat 1,0-től 8,9-ig. Erre egyáltalán nem szabad alapozni. A HD7970 nagyon jó kártya, ne is törődj ezzel:)
4/7 A kérdező kommentje:
jah,most vettem karácsonyra,meg egy fx 8320 at,az csak 7,9 et kapott:D
2012. dec. 26. 10:37
5/7 anonim válasza:
"Komolyan alsó tagozatban már annak van nagyobb riszpektje, akinek magasabb az élmény indexe?"
Naná, nálunk az dughatja meg a legjobb csajt a suliból akinek az élményindexbe a legtöbb pontja van.
6/7 anonim válasza:
:( XP-n még nem volt ilyen, akkor nekem azért kellett közép suliig várni egy jó d*gásra?
7/7 anonim válasza:
Lehet. Láthatjuk itt mi mind szarozzuk az élmény indexet, pedig milyen sokat számít :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!