Az lehetséges hogy át állítottam valahogy az usb-t?
Az lenne a problémám hogy van ugyebár elől az usb , és ha oda be dugok akármilyen telefon csatlakoztató , blouetooth és nem is érzékeli hogy be dugtam , de ha viszont hátra dugom be akkor igen.Az lenne a kérdésem hogy ezt valahogy át állítottam hogy a hátsó usb legyen az alapértelmezett?
És vissza lehet e állítani hogy az első legyen?
Mivel semmi közük egymáshoz nyilván nem lehet.
Vagy nincs bekötve az első panel vagy rosszul van (ez esetben lehet rég meg is sült, ez USB 1.1-es előlap vs USB2.0 alaplapi csatakozónál előfordulhatott sajnos), szóval rá kéne néznie valami hozzáértő személynek.
Ha az USB eszkozt tobbszor egymas utan csatlakoztatod vagy eltavolitod,elofordulhat, hogy az USB-port nem valaszol.
Amikor a port ilyen allapotba kerul nem ismeri fel az USB eszkozoket es ezert is nem mukodik megfeleloen.
Mi a teendo?
1.Klikkelj a Startra>Futtatas>Gepeld be:devmgmt.msc>Ok>Usb vezerlok,es mindegyiken klikkelj egy jobb klikket>Tulajdonsagok>Eszkozallapotnal irja hogy Ez az eszkoz megfeleloen mukodik.Amelyiknel ezt irja az mukodik.
Ha ezt megnzeted es meg most sem mukdoik az USB port,akkor atelpunk a masodik lepesre.
2.Inditsd ujra a gepet.Majd ellenorizd hogy mukodik-e a port.
Remelem tudtam segiteni.
Köszönöm a válaszokat. A második kommentelő verzióját meg megpróbálom! ;)
Kellemes Karácsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!