Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Samsung NC190 PCoIP-os monitor...

Samsung NC190 PCoIP-os monitor/gép-re más OPrendszert?

Figyelt kérdés

Sziasztok, nemrégiben hozzám került egy Samsung NC190 PCoIP Thin Cilent-es monitor. Egyik ismerősömnek hasonló van, csak kicsit komolyabb változtatóban, és azon egy windows fut, mert van belő ssd-je. Amennyire kitudtam venni a hivatalos ismertetőjéből, ennek nincs belső ssdje, de még is valamin tárolja az alap rendszert. Nincs benne nagy erőforrás, de egy konzolos linuxot talán elvinne szerintem.

Viszont sehogy se boldogulok vele, próbáltam már szétszedni, hogy belekukkantsak, de a gyártó gondoskodott arról, hogy ne menjen olyan könnyen így félúton felhagytam vele. De ha nem is tudom leformázni az alap tárolót én már azzal is megelégednék ha pendriveról tudna bootlni a kicsike. Mert egyébként a tervem az, hogy egy otthoni seed servert csinálnék belőle külső HDDvel.

[link]

#Samsung NC190 #PCoIP #Thin Cilent
2013. máj. 26. 15:12
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!