Megvárjam amíg a GTX 700-as széria kijön és vegyek onnan GPU-t vagy vegyek EVGA GTX 680 Classified-ot? Így-is úgyis megvárom amíg kijön a 700-as széria mert lemegy a 600-as ára? Valószínűleg 2 vidikártyát fogok venni?
Figyelt kérdés
EVGA GTX 680 Classified vs 700 széria minimum 30ezerrel többért?2013. máj. 25. 23:30
1/7 Komplikato válasza:
A 700-as széria eddigi (1db) tagja egy ránctfelvarott kártya, nem új architektúra. De legalább baromi drága (lásd tesztek), szerintem nem éri meg rá várni. Talán majd az utána jövő szériát.
2/7 Komplikato válasza:
Passz, én normális torrent oldalt néznék ...
Itt voltak a dobozok/leírások:
De itt regisztrálni kell és nem tudom fent is vannak még vagy se?
* Automatikusan eltávolított tartalom.
3/7 anonim válasza:
Úgy tudom 770 is van, nem?
Mindegy, ha van pénzed veheted a 780-at, ha 'nincs', akkor HD 7970. (Egyértelműen jobban megéri.)
5/7 anonim válasza:
gtx 780 árából még 2 db hd 7970 is kijön
6/7 anonim válasza:
7970 +1
Ennél több nem kell semmire, de, ha mégis, akkor vehetsz 2db(!)-ot egy GTX 780 árából, és így már sokkal erősebbek lesznek annál.
7/7 anonim válasza:
Csak átnevezések lesznek. 3-4% teljesítmény növekedés.
RÁNCFELVARRÁS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!