G.krisz kérdése:
Videókártya tehet kárt a számítógépben?
Figyelt kérdés
Nvidia 9600gt-ről van szó
nem merem belerakni a gépbe(használtan kaptam)
2013. máj. 26. 12:09
1/4 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy nem, nem is tudok olyanra gondolni, amivel kárt tehetne benne. De majd valaki lehet kijavít engem.
2/4 anonim válasza:
Ha zárlatos a kártya, akkor kinírhatja az alalpapod.
Akitől kaptad, kérdezz rá hogy működik-e probléma nélkül a kártya !
3/4 anonim válasza:
Az lenne a legjobb, ha az ő gépén megmutatná, hogy rendesem működik!
4/4 Lajos54 válasza:
A normális alaplapok beépített hibavédelemmel (pl. zárlat) vannak felszerelve. Persze nagyon durva dolgokkal ezek sem bírnak el (mondjuk egy beleesett csavarhúzó üzem közben), de egy esetleg hibás hangkártya, videokártya, egyéb hasonló kiegészítő ÁLTALÁBAN nem tesz kárt bennük.
Max. el sem indul a gép, ha valami hibás. Lead egy szép füttykoncertet, esetleg valami hibajelzést is kiír, aztán nem indul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!