Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a teendö ilyenkor a lapopok...

Mi a teendö ilyenkor a lapopoknál?

Figyelt kérdés
Van egy Toshiba Satellite l750d laptopom másfél éves kb,3 nappal ezelött használtam teljesen jóvolt, ma bekapcsoltam a windows kidobta hogy a számitógép merevlemeze hamarosan tönkremehet,készitsen biztonsági mentést, aszitem virus ujra telepitettem, de ugyanezt irta ki, felraktam a Hard Disk Sentinal progit és 0% a kondició és 0 napot ir, és a laptop olyan szörnyen rossz,lefagy, nem lehet rá programokat, telepiteni, szinte használhatatlan, de a gép beindul ezt furcsálom benne, lehet hogy csak kábel csere lesz, vagy nagyobb esély a merevlemez cserére? még hozzáteszem nem garanciás

2013. máj. 20. 14:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Majd írd meg hogy haladsz :)
2013. máj. 20. 15:04
 12/12 A kérdező kommentje:
rendben, de még a számlámra nem érkezett meg a fizetés, igy nem tudom megrendelni :D
2013. máj. 20. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!