Mi a teendö ilyenkor a lapopoknál?
Figyelt kérdés
Van egy Toshiba Satellite l750d laptopom másfél éves kb,3 nappal ezelött használtam teljesen jóvolt, ma bekapcsoltam a windows kidobta hogy a számitógép merevlemeze hamarosan tönkremehet,készitsen biztonsági mentést, aszitem virus ujra telepitettem, de ugyanezt irta ki, felraktam a Hard Disk Sentinal progit és 0% a kondició és 0 napot ir, és a laptop olyan szörnyen rossz,lefagy, nem lehet rá programokat, telepiteni, szinte használhatatlan, de a gép beindul ezt furcsálom benne, lehet hogy csak kábel csere lesz, vagy nagyobb esély a merevlemez cserére? még hozzáteszem nem garanciás2013. máj. 20. 14:00
1/12 anonim válasza:
Megadta magát a merevlemez, használt piacon néhány ezer forintért tudsz venni másikat.
2/12 A kérdező kommentje:
és ha én pl nem winchestert szeretnék hanem egy ssd-t helyette, mert csak netezésre, alapvető progikra, kell de gyors legyen ezt is tehetem a helyére csatolfleület ugyanaz?
Toshiba Satellita l70d be kéne
2013. máj. 20. 14:19
3/12 anonim válasza:
Akár, bár akkor már inkább megnézném a Samsung SSD-it:
Nem sokkal drágább, és jól jöhet a nagyobb tárhely, a 60GB manapság már eléggé határeset alap programokkal is.
Bár mondjuk én úgy vagyok az SSD-vel, hogy leginkább csak a ki-be kapcsolásnál lesz látványos a gyorsulás, az meg nem biztos hogy ennyit ér, de ez csak a személyes véleményem, mások msképp látják.
4/12 A kérdező kommentje:
hát igazábol azért venném ezt, bevittem szervizbe a laptopot, és 30ezertért csinálnák meg, 320gb-os merevlemezzel,+ szerelés, bevizsgálás,telpeitis dij,, inkább ezt veszem meg
2013. máj. 20. 14:47
5/12 A kérdező kommentje:
akkor csak annyi, kiveszem a régi hdd-t beteszem az ssd-t rárakom a windowst,programokat és már jóis? :) mert akkor mr most megrendelem
2013. máj. 20. 14:48
6/12 anonim válasza:
7/12 A kérdező kommentje:
persze eredeti van, ja persze driverek kivannak riva neke megy lemezre, ha bármikro baja legyen elöveszem ujratelepitem, feltelepitem és kész
2013. máj. 20. 14:55
8/12 A kérdező kommentje:
és ha ssd-t rakok bele, akkor elég ha flerakom emgfelölö progrmaokat, driverekk illesztörpormajait, frisistéseket, kell az ssd-hez valamit felrakni?
2013. máj. 20. 14:56
9/12 anonim válasza:
Különösebb dologról nem tudok hogy kellene, a ha vmi driver kéne mégis azt a Windows Update is felismeri.
10/12 A kérdező kommentje:
oké, köszi szépen nagyon soakt segitettél :)
2013. máj. 20. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!