ASUS K55VD-SX179D Böngésző befagyás. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Na szóval kaptam karácsonyra egy Asus K55VD-SX179D típusú gépet amit faterommal néztem ki. A gép mostanáig jó volt, de mivel bekaptam egy keylogger vírust és nem nagyon tudtam eltávolítani mert sok helyre másolta be magát. Újraraktam a gépet, Win7 Ultimate 64-bitet raktam rá mint eddig. Felraktam a gyári driveres cd-ről a drivereket és el kezdtem a netről letölteni az ilyen alap szükségletű programokat. Ekkor jött a hiba mégpedig lefagy a kép, beakad a hang, nem reagál semmire csak a kikapcsoló gombra. Oké ez kb 5-10 percenként jelentkezik de csak akkor ha netezek, már nagyon elegem volt belőle ezért megpróbáltam egy windows xp-t felrakni de amiután betölti a fájlokat utána ugye elidítaná a telepítőt de jön a kékhalál. Nem tudom mi a baj de 24 hónapos gari van a gépre, imperiumtól vettük. Esetleg valaki tudja a probléma okát?2013. máj. 18. 20:50
1/5 anonim válasza:
Ez hardware hiba gyanús. Vidd el a szervízbe ha garis.
2/5 A kérdező kommentje:
Most azt vettem észre hogy gyakorikérdésekre tudok ki írni nem fagy le a böngésző de ha videót nézek vagy darkorbitozok pár perc vagy 10 percek után jön a probléma, lehet hogy flash player a ludas.
2013. máj. 18. 21:08
3/5 A kérdező kommentje:
De azt nem értem hogy miért csak az újratelepítés után jelentkezik ez a lefagyás hiba. Előtte semmi gond nem volt a géppel.
2013. máj. 18. 21:09
4/5 anonim válasza:
Xp-nél sata driver integrálás hiányzik.
Megpróbálhatod a hardveres gyorsítást kivenni a flashplayer-nél...akkor mi a helyzet?
5/5 A kérdező kommentje:
Már megoldódott a probléma. Apám testvére programozó, őt hívtuk de csak ma este hívott vissza, és azt mondta hogy a wifi kártya ami a laptopba van az a hibás vagy a drivere és letöröltem a gyári drivert, felraktem egy unofficial-t és csoda történt :D már nem fagy be a böngésző meg semmi letöltés :D
2013. máj. 18. 23:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!