Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit csináljak? A probléma...

Mit csináljak? A probléma forrása (talán) meg van, de nem tudom mit tegyek.

Figyelt kérdés

Először is némi konfig (most látatlanban, késő van, és a gép kikapcsolva, lapsoról vagyok):

amd athlon dual core cpu 2.4ghz magonként

2gb ddr3 ram

1gb sapphire radeon hd5570

op: windows 7

Szituáció:

Bekapcsolom a gépet, "Várjon" képnél befagy. Újraindításnál újra ez.. csökkentett módban egy ideig működött, aztán már ott is befagyott a betöltésnél.

Kb 4 órámba telt, mire rájöttem, a hangkártya vagy a drivere lehet a ludas. Újratelepítettem az egész rendszert,nem csak a C, még a D meghajtót is (csomó veszteség árán..mindegy). Amikor a drivereket telepítettem volna fel, ez a noname hangkártya (Annyit tudok róla, amennyi a dobozán van, egy matricán: PCI6 - CMI8738 vagy mi[az a szám biztos h 8738 csak nemtom mi van elé írva]) gondot okozott. Letöltöttem 2 drivert is, mind2-t el kellett távolítanom mert nem kapcsolt be a gép, ugyanúgy lefagyott indításkor, mint eleve. Bár fel sem tudtam telepíteni teljesen, mert amikor elindult annak a C-media illesztőprogramnak a telepítője, a negyedénél sem járt, úgy lefagyott, hogy restartgombra kényszerültem rányomni a kisujjam. Nem tudom feltelepíteni ehhez a drivert. Pedig a legújabbakat próbáltam, amelyek azt hiszem 2010-esek.

Nem tudom, hogy ez is a hangkari miatt lehet e, de a vidkártyának a driverét is hasonló látványosságok szakították meg. Elindítottam a megfelelő amd catalyst illesztőprogramot, és befagyott.

Lehet, először ki kellene szedni a kártyákat, mielőtt installálom őket? Mit csinálok rosszul?

Mellékinformáció:

Az integrált hangkártyám sajnos nem működik, kisült.

2013. jan. 8. 23:04
 1/4 anonim ***** válasza:

2 vinyo vagy 2 partíció van a gépen? ha 2 part akkor töröld mind ketöt majd hozd ujra öket

ha 2 winyo akkor az egyiket szedd le és ugy probáld

és a ramokat is nézd meg

a biosba az integrált hangot kapcsold ki

2013. jan. 8. 23:26
 2/4 A kérdező kommentje:

A RAM-os ötleted, és az integráltkari törlését hnap kipróbálom, remélem sikerül.

2 partíciós, 1 winyó, és próbáltam azt, hogy mind2-t töröltem és újra létrehoztam őket. Űgy reinstalláltam.

2013. jan. 8. 23:32
 3/4 anonim ***** válasza:
oké
2013. jan. 9. 01:04
 4/4 A kérdező kommentje:

az integrált hang hol van?

mellesleg égett szagot érzek a tápból, kiszedtem a 'csába, veszek helyette újat...

2013. jan. 9. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!