Mit csináljak? A probléma forrása (talán) meg van, de nem tudom mit tegyek.
Először is némi konfig (most látatlanban, késő van, és a gép kikapcsolva, lapsoról vagyok):
amd athlon dual core cpu 2.4ghz magonként
2gb ddr3 ram
1gb sapphire radeon hd5570
op: windows 7
Szituáció:
Bekapcsolom a gépet, "Várjon" képnél befagy. Újraindításnál újra ez.. csökkentett módban egy ideig működött, aztán már ott is befagyott a betöltésnél.
Kb 4 órámba telt, mire rájöttem, a hangkártya vagy a drivere lehet a ludas. Újratelepítettem az egész rendszert,nem csak a C, még a D meghajtót is (csomó veszteség árán..mindegy). Amikor a drivereket telepítettem volna fel, ez a noname hangkártya (Annyit tudok róla, amennyi a dobozán van, egy matricán: PCI6 - CMI8738 vagy mi[az a szám biztos h 8738 csak nemtom mi van elé írva]) gondot okozott. Letöltöttem 2 drivert is, mind2-t el kellett távolítanom mert nem kapcsolt be a gép, ugyanúgy lefagyott indításkor, mint eleve. Bár fel sem tudtam telepíteni teljesen, mert amikor elindult annak a C-media illesztőprogramnak a telepítője, a negyedénél sem járt, úgy lefagyott, hogy restartgombra kényszerültem rányomni a kisujjam. Nem tudom feltelepíteni ehhez a drivert. Pedig a legújabbakat próbáltam, amelyek azt hiszem 2010-esek.
Nem tudom, hogy ez is a hangkari miatt lehet e, de a vidkártyának a driverét is hasonló látványosságok szakították meg. Elindítottam a megfelelő amd catalyst illesztőprogramot, és befagyott.
Lehet, először ki kellene szedni a kártyákat, mielőtt installálom őket? Mit csinálok rosszul?
Mellékinformáció:
Az integrált hangkártyám sajnos nem működik, kisült.
2 vinyo vagy 2 partíció van a gépen? ha 2 part akkor töröld mind ketöt majd hozd ujra öket
ha 2 winyo akkor az egyiket szedd le és ugy probáld
és a ramokat is nézd meg
a biosba az integrált hangot kapcsold ki
A RAM-os ötleted, és az integráltkari törlését hnap kipróbálom, remélem sikerül.
2 partíciós, 1 winyó, és próbáltam azt, hogy mind2-t töröltem és újra létrehoztam őket. Űgy reinstalláltam.
az integrált hang hol van?
mellesleg égett szagot érzek a tápból, kiszedtem a 'csába, veszek helyette újat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!