Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem megy overclock-al...

Miért nem megy overclock-al normálisan?

Figyelt kérdés

Gigabyte HD 7750 OC GHz Edition kártyát ha az AMD OverDrive-val akarom húzni mondjuk 880MHz-ről 885-re, akkor játékoknál megfagy fekete képernyővel, és behal az egész gép. Mások írták, hogy mivel a kártya elég alacsony hőmérsékleten dolgozik jól húzható, és nálam mégsem működik kb 25-30°C-on. Ez miért lehet?

Szóval akkor ennek, egy Celeron E3400-nak 3,5GHz-re húzva +50mv-al, WD Caviar Green 1TB Winchester-nek és 2x2GB Kingston memóriának ad kakaót egy nem mai 400 wattos Codegen (Codegány) PSU, ami tudom hogy nem a stabilitásról híres - ennek ellenére még soha nem volt gondom vele kb 4 év alatt - tápegység, de azért elvileg még bőven lenne energiája nagyobb fogyasztású cuccokat is elvinni.

A jövőben tervezek egy FPS HEXA 500W vételét, ha esetleg ettől lehet a fagyás, de ha nem, akkor is.

Ja, és az alaplap: ASUS P5G41T-M LX

Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném...

2013. máj. 16. 21:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Próbáld meg magában a catalyst-ben húzni, ha nem jó akkor pont egy olyan GPU-t fogtál ki, ami nem szereti a tuningot.
2013. máj. 16. 21:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Az OverDrive a Catalyst-ben van, azzal próbáltam, sőt, direkt felraktam a videókártya driver telepítő CD-jéről az ott lévő túlhúzóprogramot, és azzal sem ment.
2013. máj. 16. 22:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Milyen játékokban van ez a probléma?
2013. máj. 17. 12:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Mindegyikben, MTA San Andreas, NFS Shift, GTA IV...
2013. máj. 17. 21:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a probléma oka, hogy pont egy tuningot "nem szerető" GPU-t fogtál ki.
2013. máj. 18. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!