Mit kéne lecserélnem, hogy normálisan lagg és szaggatás mentesen működjön az Assassin's Creed III?
Figyelt kérdés
Ez van most:
vidkártya: NVIDIA GeForce GT 520
processzor: Intel Core2 6300 1.86GHz
Intel Core2 6300 1.86GHz(Azért írtam kétszer mert nekem így mutatta)
ram: 2GB
2013. máj. 8. 16:27
1/7 anonim válasza:
Támogatott operációs rendszerek: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8
Processzor: 2,66 GHz-es Intel Core 2 Duo E6700, 3,00 GHz-es AMD Athlon 64 X2 6000 + vagy jobb ajánlott
RAM: 2 GB (4 GB ajánlott)
Videokártya: 512 MB memória, DirectX 9.0c-kompatibilis Shader Model 4.0-val vagy jobb (lásd a támogatott listát!)
Merevlemez: 17 GB szabad hely
Remélem segítettem.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen ezt már én is láttam de én nem nagyon értek a gépekhez ezért szeretném megtudni hogy melyik az amit le kell cserélnem és melyiket nem.
2013. máj. 8. 16:38
3/7 anonim válasza:
Nem akartam ilyen konkrétan leírni, de szinte mindent bővítened kellene.
4/7 BM-Striker válasza:
Processzort, memóriát, vga-t.
5/7 A kérdező kommentje:
Ti melyiket cserélnétek először és mire?
2013. máj. 8. 16:41
6/7 anonim válasza:
Talán először a processzort de ha laptopod van akkor érdemesebb a videokártyát és a ram-ot.
7/7 BM-Striker válasza:
Először egy jó vga-t raknék bele aztán az egészet lecserélném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!