Valaki elmondaná hogy ezen a konfigon miért szaggat nekem a minecraft? Az egész gép rossz, vagy csak valami gyenge azok közül amiket lentebb felsoroltam?
Figyelt kérdés
Alaplap: ASRock G31M-S R2.0
Videókártya: GeForce 210 1gb ddr3
Processzor: E5500, 2.80 GHz, 2MB Cache, LGA775, 65W(Intel Pentium, Dual Core)
RAM: 2gb
Tudom, hogy nem a legjobb gép de értetlenül állok az előtt, hogy a minecraft szaggat rajta - pl texture packkal meg alíg tölt be, pedig minden minimumra van állítva a játékon.
2013. márc. 28. 19:58
1/6 anonim válasza:
Hát az a geforce 210 nagyon gyenge, meg a 2GB RAM is elég kevés manapság.
Jó lenne bele még egy kis RAM, használtan 1-2GB mondjuk a mostani mellé, meg egy jobb VGA.
2/6 anonim válasza:
TonyStark.Én nem értelek téged.A minecraftnak annyira egyszerű a grafikája.Minden kockákból épül fel.Kizárt hogy egy 1 gb-s kártya ne bírná el.
4/6 A kérdező kommentje:
Az lehet hogy terheli mivel tele van mindenféle progikkal és játékokkal, de egy új videókártya sem ártana :/
2013. márc. 30. 08:21
5/6 anonim válasza:
# 2
Az egy dolog hogy 1 gigás, attól még szar.
Ez a kártya kb 4 éve volt belépő szint.
6/6 anonim válasza:
Megint ez a sok szarozás. Most először és utoljára mondom, attól hogy valami régi, még nem szar. Gondolom nagyszüleidre is aztmondod hogy szarok mert öregek... Vissza a témához, nekem sokkal gyengébb gépem van (1,6-os proci,522ram) skype megy csak, és kb. 70 fps-el megy a minecraft. A te esetedben vmi terhelheti a gépet, esetleg beállítások rosszak, driverek nem frissek, java régi, vagy csak win reinstall kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!