Dageion kérdése:
Milyen videokártyát ajánlotok Far Cry 3-hoz?
Figyelt kérdés
Egyedül a videokártyám rossz, milyet tudtok mondani név szerint amin elfutna szaggatás nélkül??2013. márc. 13. 21:24
1/19 anonim válasza:
Hd 6670 esen már fullon is elfut. Persze ha kb egyenrangú hardverek vannak mellette. De azért a fő kérdés az lenne innen, hogy mi a géped config-ja. Mert így hiába mondanánk egy vga-t, nem biztos hogy jó lesz.
2/19 anonim válasza:
"Hd 6670 esen már fullon is elfut" aha...
Kérdező, milyen gépbe kell, és mennyit szánsz rá?
3/19 anonim válasza:
6670-en????????? Ugye most kib**zottul viccelsz? LOLOLOLOLOLOL, minimumonon kis felbontáson is kevés fps-el megy
4/19 anonim válasza:
Érdekes. Nekem 6770 esem van, és nincs olyan sok különbség a 2 közt.És nekem fullon megy. Na akkor hogy is van ez?:D JÓ akkor MAJDNEM fullon. És nem FHD-ban. Csak HD-ba.
5/19 anonim válasza:
Ezaz gyerünk pontozzatok le. Kur.vára nem én tehetek róla hogy szar a gépetek-.-"
6/19 anonim válasza:
6770 és 6670 között nagy különbség van, és mint kiderült nálad sem megy fullon még kisebb felbontáson sem.
7/19 anonim válasza:
A majdnem fullon-t a 6670 esre értettem. Nem a 6770-esre.
8/19 anonim válasza:
Érdekes géped lehet, mert fullon még egy 7850 is szenved vele.
9/19 BM-Striker válasza:
Itt az a kérdés milyen körülmények közt kell futnia szaggatásmentesen.
1920*1200-ban max-on nagy felbontású textúracsomaggal, driverből erőltetett 24x SSAA-val?
Vagy 800*600-ban minimum-on.
Vagy valahol a kettó között :)
10/19 anonim válasza:
A szart szenved. Nincs akkora gépigénye annak. Max ha Fhd-be tolod akkor biztosan elkéri a teljesítményt. De 1440x900 asba nem kóstál annyit. A crysis 3, na annak már kell gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!